פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אני משחק בXBOXיש את הנשק המוזהב למי שמכיר,איך משיגים אותו ?ועוד שאלה, ב XBOX LIVE מה נותן לי בעצם הLEVEL ?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר ראיתי סרטון בYOUTUBE שמראה אחרת הנה הסרטון אבל אני לא מוצא את זה להורדה ואתה יכול לתת לי את השם המדויק של הגירסא שאתה מדבר עליה ? תודה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים הסרטון הזה מראה איך להשתמש בחשבון של מישהו אחר בשביל לקבל את זה, הנשקים האלה מגיעים בצורת קוד שמגיע עם גרסאת האספנים.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר אוקיייתודה על הINFO עכשיו מצאתי רק את זה באי ביי http://cgi.ebay.com/NEW-Gears-of-War-2-Limited-Collectors-Edition_W0QQitemZ350180573539QQihZ022QQcategoryZ139973QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemמישהו יודע כמה זה עולה בארץ ?לא מצאתי את זה...
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מאוד זול, גרסאת האספנים הושקה במחיר של 130 דולר כזכור לי, כנראה לא יהיה אם היה הביאו כמות אפסית של זה בתקופת ההשקה.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אני ראיתי חנות בארץ שמוכרת את הגרסא הנ"ל ב-425 ש"ח:https://www.creatix.co.il/cs/underdog/product.aspx?p_id=135848מדובר בגרסת האספנים הרגילה שמהרגע הראשון שיצאה עלתה 69 דולר והיא אכן כוללת את האפשרות להוריד את את המסור המוזהב. עם זאת, קיימת חבילת אספנים מיוחדת למי שקונה ב-Amazon בלבד והגרסא הזו עולה 139 דולר וכוללת כמובן את המסור הוירטואלי וגם מסור מפלסטיק שזהה למה שקיים במשחק באורך של כמה עשרות ס"מ:http://www.amazon.com/Gears-War-Amazon-com-Exclusive-Lancer/dp/B001CLYL24?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=videogames&pf_rd_p=426407901&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000262971&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0M18DXX07EWRM59E
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר רגע אני רוצה להבין משוגם אם אני קונה באייביי את המשחק חדש ב70 דולר מצאתיהוא לא כולל את הנשק ?אני צריך להוריד ?, ההורדה היא חינמית ?תסבירו ליובארץ 430 שקל יקר לטעמיאפשר למצוא את באיי ביי יותר זול לא ?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אני יודע שמקבלים את הנשק המיוחד בגרסת האספנים אך אני לא יודע אם צריך להקליד קוד מסוים בזמן המשחק/ההתקנה או להוריד קובץ כלשהו בחינם, נחכה לתשובה של מי שמחזיק במשחק הנ"ל.לגבי המחיר - המחיר של משחקי קונסולות בארץ גבוה יחסית ולרוב אין סיבה לקנות משחקים בארץ (אלא אם יש מבצע של 1+1 או דברים דומים). לדעתי עדיף לרכוש את המשחק באיביי או חנויות בארה"ב או בריטניה (שער ליש"ט נמוך שגורם להוזלה של המשחקים), אני אישית רכשתי את GTA החדש לנינטנדו DS ב-120 ש"ח כאשר בארץ המחיר המינימלי למשחק הזה הוא 249 ש"ח.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אתה מוריד קובץ בעזרת קוד, שמחליף את המודל של הנשק במשחק, בגלל זה הטריק עם החשבון השני עובד.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר אתה מוריד קובץ בעזרת קוד, שמחליף את המודל של הנשק במשחק, בגלל זה הטריק עם החשבון השני עובד.איזה טריק, על מה אתה מדבר ?
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מוחקים את כל השמירות, מעילים פרופיל שיש לו את הנשק, נכנסים לLIVE זה מתעדכן יוצרים פרופיל חדש או משהו ואתה מקבל את הנשק, או משהו בסגנון יש הרבה מדריכים וסרטוני YT שמראים איך לעשות אתז ה.סתם שתדע אבל, MS שבוע שעבר איפסה את הGamer Score לאלפי משתמשי LIVE שהשתשמשו בטריק הזה, ובטריקים לפתיחת Achievements.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר אני לא רוצה לפרוץ את זה או איך שלא תקרא לזהאני רוצה בסך הכל לקנות את זה בזולאו מקום שמוכרים רק את הקוד זה הכל יש מצב שאתם עוזרים ? :]
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר עצלנות לא קשורה לסיפור פה , את ההערות האלה תשמור לעצמך זה לא יאה אם היית קורא את כל האשכול כמו שאני מניח שלא עשית הייתי רואה שכן חיפשתי וזה דיי מבלבל ההבדל בין הגירסאות יש למישו הצעעות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.