עבור לתוכן

שאלה לגבי GEARS OF WAR

Featured Replies

פורסם

אני משחק בXBOX

יש את הנשק המוזהב למי שמכיר,

איך משיגים אותו ?

ועוד שאלה, ב XBOX LIVE

מה נותן לי בעצם הLEVEL ?

פורסם

הנשק המוזהב בא עם חבילת האספנים

פורסם
  • מחבר

ראיתי סרטון בYOUTUBE שמראה אחרת

הנה הסרטון

אבל אני לא מוצא את זה להורדה

ואתה יכול לתת לי את השם המדויק של הגירסא שאתה מדבר עליה ?

תודה

פורסם

הסרטון הזה מראה איך להשתמש בחשבון של מישהו אחר בשביל לקבל את זה, הנשקים האלה מגיעים בצורת קוד שמגיע עם גרסאת האספנים.

פורסם

מאוד זול, גרסאת האספנים הושקה במחיר של 130 דולר כזכור לי, כנראה לא יהיה אם היה הביאו כמות אפסית של זה בתקופת ההשקה.

פורסם

אני ראיתי חנות בארץ שמוכרת את הגרסא הנ"ל ב-425 ש"ח:

https://www.creatix.co.il/cs/underdog/product.aspx?p_id=135848

מדובר בגרסת האספנים הרגילה שמהרגע הראשון שיצאה עלתה 69 דולר והיא אכן כוללת את האפשרות להוריד את את המסור המוזהב. עם זאת, קיימת חבילת אספנים מיוחדת למי שקונה ב-Amazon בלבד והגרסא הזו עולה 139 דולר וכוללת כמובן את המסור הוירטואלי וגם מסור מפלסטיק שזהה למה שקיים במשחק באורך של כמה עשרות ס"מ:

http://www.amazon.com/Gears-War-Amazon-com-Exclusive-Lancer/dp/B001CLYL24?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=videogames&pf_rd_p=426407901&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000262971&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0M18DXX07EWRM59E

פורסם
  • מחבר

רגע אני רוצה להבין משו

גם אם אני קונה באייביי את המשחק חדש ב70 דולר מצאתי

הוא לא כולל את הנשק ?

אני צריך להוריד ?, ההורדה היא חינמית ?

תסבירו לי

ובארץ 430 שקל יקר לטעמי

אפשר למצוא את באיי ביי יותר זול לא ?

פורסם

אני יודע שמקבלים את הנשק המיוחד בגרסת האספנים אך אני לא יודע אם צריך להקליד קוד מסוים בזמן המשחק/ההתקנה או להוריד קובץ כלשהו בחינם, נחכה לתשובה של מי שמחזיק במשחק הנ"ל.

לגבי המחיר - המחיר של משחקי קונסולות בארץ גבוה יחסית ולרוב אין סיבה לקנות משחקים בארץ (אלא אם יש מבצע של 1+1 או דברים דומים). לדעתי עדיף לרכוש את המשחק באיביי או חנויות בארה"ב או בריטניה (שער ליש"ט נמוך שגורם להוזלה של המשחקים), אני אישית רכשתי את GTA החדש לנינטנדו DS ב-120 ש"ח כאשר בארץ המחיר המינימלי למשחק הזה הוא 249 ש"ח.

פורסם

אתה מוריד קובץ בעזרת קוד, שמחליף את המודל של הנשק במשחק, בגלל זה הטריק עם החשבון השני עובד.

פורסם
  • מחבר

אתה מוריד קובץ בעזרת קוד, שמחליף את המודל של הנשק במשחק, בגלל זה הטריק עם החשבון השני עובד.

איזה טריק, על מה אתה מדבר ?

פורסם

מוחקים את כל השמירות, מעילים פרופיל שיש לו את הנשק, נכנסים לLIVE זה מתעדכן יוצרים פרופיל חדש או משהו ואתה מקבל את הנשק, או משהו בסגנון יש הרבה מדריכים וסרטוני YT שמראים איך לעשות אתז ה.

סתם שתדע אבל, MS שבוע שעבר איפסה את הGamer Score לאלפי משתמשי LIVE שהשתשמשו בטריק הזה, ובטריקים לפתיחת Achievements.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לפרוץ את זה או איך שלא תקרא לזה

אני רוצה בסך הכל לקנות את זה בזול

או מקום שמוכרים רק את הקוד זה הכל

יש מצב שאתם עוזרים ? :]

פורסם

GOOGLE/EBAY עד כמה עצלן בן אדם יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

עצלנות לא קשורה לסיפור פה , את ההערות האלה תשמור לעצמך זה לא יאה :)

אם היית קורא את כל האשכול כמו שאני מניח שלא עשית

הייתי רואה שכן חיפשתי וזה דיי מבלבל ההבדל בין הגירסאות

יש למישו הצעעות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים