עבור לתוכן

תצוגה במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???

פורסם

לא יודע על איזה מ שחק אתה מדבר

ואיזה הבדל אתה רוצה לראות [אולי כמה בתולות יצאו מהכרטיס ויעשו לך מסאג' ברגע שאתה משחק :)]

בכל מקרה במשחקים כבדים כמו CRYSIS תנסה להריץ על רזולציה מקסימילית עם הגדרות תצוגה הכי גבוהות +AA16XQ על הכרטיס הקודם ועל הנוכחי ותראה הבדל ענקי ב FPS

ולא חסר עוד משחקים כבדים GTAIV וכו'

אם מדובר במשחקים כמו אנריל האחרון אז אם בכרטיס הקודם היתה מקבל ב120FPS ופה 200 או יותר לא תרגיש הבדל כמובן.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לראות את ה-fps במשחקים...

פורסם

איזה מעבד יש לך...?

פורסם
  • מחבר

qx6700... :)[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 14:35:08

איך אני מפעיל את התוכנה בזמן שאני משחק... ???
פורסם

qx6700... :)

אם כך דילגנו על צוואר-בקבוק.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר?...

פורסם

מה זה אומר?...

זה אומר שהמעבד שלך מספיק חזק, כך שהמעבד לא מגביל את הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז איפה אני יכול לראות את השינוי בין שני הכרטיסים עם התוכנה...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 14:49:12

הרצתי בנצמרק של world in conflict על רזולוציה של 1920 1200 והוא רושם לי מקסימום 85 fps האם זה טוב... :-\
פורסם

ברירת מחדל לראות FPS זה F12 שהתוכנה דלוקה

ושאלתי אותך באיזה מ שחק מדובר ..

וניסת כבר לשחק ב CRYSIS או GTAIV או משחקים בסגנון שדרושים כרטיס גרפי חזק לביצועים מקסימלים???

פורסם
  • מחבר

הרצתי משחקים על רזולוציה של 1920 1200 להלן התוצאות:

far cry2 -60 fps

fallout3 -60 fps

brothers in arms hell's highway-60-62 fps

alone in the dark-60 fps

MirrorsEdge-60 fps

cryostasis-60 fps

האם התוצאות טובות... ???

פורסם

זה שאתה רואה 60 זה לא אומר ש60 זה המקסימום פשוט כנראה אתה מוגבל ל60 אתה יכול לשנות את זה אבל אין צורך מעל 60 לא תראה הבדל.

וכן זה מצוין .

פורסם
  • מחבר

אם ככה בכרטיס הקודם הייתי רואה תוצאות שונות... ???

פורסם

תלוי באיזה משחקי מדובר

במשחקים החדשים והכבדים FARCRY2 CRYSIS GTAIV וכו' אין לי שמץ של ספק שכן במיוחד אם תפעיל פילטרים כמו AA ו AS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים