עבור לתוכן

מבקש המלצות לאתרי מכירה בעולם אמינים לציוד שמע {אוזניות ומגברים }

Featured Replies

פורסם

שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות .

מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה

פורסם

אם אין לך בעית תקציב הכי טוב לקנות פה בארץ אצל תומר יפה.

אם לא, joyful japan באיביי יש להם מחירים די טובים על סטאקס.

http://cgi.ebay.com/STAX-SR-007A-MK-II-Electrostatic-Earspeakers_W0QQitemZ200335306628QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200335306628&_trksid=p3286.m20.l1116

בוא נגיד ולקחת SRM 007T יוצא לך הכל ביחד 3700$ לפני מכס ומע"מ. הבדל של משהו כמו 4,000 שקל לפני מיקוח עם תומר.

פורסם
  • מחבר

ניסתי אצל היפני - אך אין לו את כל הדגמים. מדובר בסכומים הנעים 400- 600 $ .בין היתר לפריט זה .Stax srs-2050a earspeaker system (srm-252a+sr-202

פורסם

יש סיבה לכך שבחרת בדגמי הביניים מעל דינמיות באותו תקציב? כי הדגמים האלה לא הכי משתלמים.

פורסם

אם אתה רוצה סטקס אז כל מה שאני מכיר זה:

audiocubes.com

audiocubes2.com

pricejapan.com

אבל בלי קשר, עוד אתר מומלץ לציוד (בעיקר סיני למעשה) הוא audiophilechina.com.

לדעתי הכי טוב בציוד של סטקס זה לרכוש משומש בהד-פיי. המחירים בדר"כ הגיוניים הרבה יותר (סט של 4040 לדוגמא אפשר לרכוש ב-1000$ בערך כולל משלוח), רוב האנשים שם מאוד פיירים וגם אם יש שריטה על הציוד הם יגידו לך את זה בצורה ברורה.

אגב, אני מסכים עם יוסי, הדגמים הזולים של סטקס לא נותנים הרבה מעבר למילה "אלקטרוסטטי". לדעתי אין מה להתעסק איתם עם דגמים שהם מתחת ל-4040 (או מינימום ה-303 עם אחד המגברים היותר מוצלחים שלהם ולא האחד שמגיע איתן בסט).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שהבנתי . עדיף לרכוש אוזניות בנפרד . ומגבר בנפרד ?? היכן האתרים שניתן למצוא בו משומשים ? האם אתם מכירים את הדגם :Stax srs-2050a earspeaker system (srm-252a+sr-202. אני צריך להאזנה של מספר שעות ביום למוזיקה. כשאני עובד מול המחשב (בין שלוש - ארבע שעות רצופות ) .

כשהמגבר יחובר למכשיר אייפוד / רדיו/טיונר- רדיו F M .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים