עבור לתוכן

אם אני מתקין כרטיס מסך חדש וזכרון אם צריך להתקין את WIN XP מחדש?

Featured Replies

פורסם

שלום

כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש

לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה

אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

פורסם

בהחלפת לוח אם יש צורך בהתקנה חדשה , בהתקנה של כרטיס מסך או זיכרון אין צורך בהתקנה מחדש , אבל עדיף לכוון את הכרטיס מסך כ SVGA לפני החלפתו.

פורסם

אם אני אשדרג את שני הררכבים אלה אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

לא

פורסם

" אבל עדיף לכוון את הכרטיס מסך כ SVGA לפני החלפתו"

מה זה בדיוק SVGA ומה צריך לעשות איתו?

פורסם

זהו המצב המינימלי האפשרי שמוגדר בתור כרטיס בסיס ללא יכולות האצה או אחרות , וללא מודים מתקדמים , כדי שכאשר יוחלף הכרטיס המחשב לא ינסה לאתחלו ככרטיס הקודם.

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה את זה לSVGA?

פורסם

תוריד את Driver cleaner (ממדור ההורדות באתר הזה) היא תסיר לך את כל הדריברים הקודמים שהיו לך.

אחר כך תתקין את הדריבר של הכרטיס מסך החדש שלך!

www.ati.com

www.Nvidia.com

פורסם

לXP יש מנגנון הגנה שמגבי לאותו לתצורת החומרה שהוא הותקן עליה.

נדמה לי שאתה מוגבל לשלושה שינויי חומרה לפני שתצטרך להפעיל (=לקבל קוד חדש ממיקרוסופט) את XP מחדש, אבל כבר ראיתי החלפת זיכרון פשוטה שגרמה לצורך הזה.

אם יש לך עותק חוקי של XP, והוא דורש ממך הפעלה מחדש, כל מה שאתה צריך זה להתחבר לאתר מיקרוסופט דרך אשף ההפעלה שלך XP (אתה לא צריך לחפש אותו, הוא כבר ימצא אותך...) או להרים טלפון לתמיכה הטכנית שלהם (09-9525353) ותקבל קוד הפעלה חדש.

השינוי היחיד שדורש התקנה מחדש הוא כמו שנאמר כאן, החלפת לוח אם.

זה לא עניין של הגנה, XP פשוט לא יודע להתמודד עם זה.

לגבי כרטיס המסך, אתה לא חייב להשתמש בתוכנות חיצוניות, את הדרייברים של NVIDIA למשל אפשר פשוט להסיר דרך "הוספה והסרה של תוכניות".

אני מנחש שגם את אלה של ATI.

אם אתה מחליף כרטיס של NVIDIA בכרטיס אחר של NVIDIA (למשל TNT2 בGFORCE4) או של ATI בATI, אתה לא חייב להסיר שום דבר, הדרייברים הם אוניברסלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים