עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לiPOD בקשר להזמנה מ"ידע"

Featured Replies

פורסם

וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ

אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!!

אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ?

וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב?

או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ?

תודה

אני מדבר על ה 10 ג'גה

פורסם

ככל שמגעיל אני עדיין אגיד .. באג מביאים השבוע ipod של ה20g ב2400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

למה ככל שמגעיל לא הבנתי?

וכמה יעלה ה10-15 ג'גה?

ועוד שאלה שלא קשורה.. אם אני מזמין מארה"ב כמה יקחו לי על זה במכ"ס?

נגיד זה עולה 299 דולר

פורסם

מכס...אין לא בטוח עד כמה אני צודק, אבל אני חושב שעל מוצרי אלקטרוניקה קטנים יש 40 אחוז מכס.

אם יש לך מישהו שטס לארה"ב הוא יכול לקנות שם, לזרוק את הקופסא/ה (לא הייתי בטוח) ולהכניס את האיי-פוד לכיס\ ואת כל שאר החלקים שלו לפזר במזוודה, או בארנק או משו..

פורסם
  • מחבר

זה הקטע שאין מישהו!! אני כבר לא יודע איפה לחפש...

יש לי קרובי מפשחה בקנדה ובאוסטרליה אם זה חשוב...

אבל הם לא באים בקרוב...

ואני לא מכיר מישהו שטס

ו40 אחוז?!? זה המון

תודה...

פורסם

לדעתי אתה מסתובב סביב כלום וסתם מפסיד בינתיים...

ספרד ? אנדורה ? אייפוד ? זול ? זה די ברור שכל אלו הם דברים שבכלל לא מתקשרים אחד לשני , אלקטרוניקה באירופה ? גם יקר וגם אין אחריות - לא זה המקום לקנות אלקטרוניקה כדי לצאת בזול ! חברה : הארץ שלנו לא יקרה מכל שאר העולם ואף אחד לא יוצא גבר אם הוא קונה בחו"ל תוציאו את זה מהראש. אייפוד יקר כי הוא יקר נקודה ! ולא בגלל שמי שמוכר אותו מדבר עיברית.

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי על זה...

אבל יש הבדל משמעוי מארה"ב... אני אחכה עוד איזה שבוע - שבועיים לחפש מישהו שטס או חוזר

אם לא אז נקנה כבר בארץ

טוב תודה בכל מיקרה

פורסם

טוב אז קודם כל תקנה עם פיירוייר זה די עדיף כי הוא גם יטעין לך את הIPOD והוא הרה יותר יציב מה USB.

ואם אומרים לד שיש ב 2400 ש"ח 20 ג'יגה אז תקנה זה מעולה!!!

אם אתה יוצא לחו"ל או חבר שלך (אבל אני לא מדבר על מקומות מסויימים באירופה או רובם ךמען האמת כי שם יקר חבל על הזמן) אז תתעניין שם במחירים.

נ.ב אה וכן מה קרה עכשיו עד פעם לאתר!!!

פורסם

USB עדיף כי הוא נמצא בכל מקום אליו תלך.

אני הייתי בדרום אמריקה עכשיו 5 חודשים ומעטים הפעמים שראיתי 1394.. בסוף קניתי כרטיס PCI של 1394 וטיילתי איתו..

ומה קרה לאתר? הסתכלת על החדשה העיקרית במקרה? ::)

השרת עובר לבית חדש, ועובר שידרוגים ועידכונים, ובהתאם האתר לא יהיה יציב כנראה עד הסופ"ש.

פורסם

ומה קרה לאתר? הסתכלת על החדשה העיקרית במקרה? ::)

השרת עובר לבית חדש, ועובר שידרוגים ועידכונים, ובהתאם האתר לא יהיה יציב כנראה עד הסופ"ש.

הבנתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים