פורסם 2009 באפריל 2416 שנים דרישות מהמחשב:1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...)2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף)4. כרטיס wifi ורשת רגיל5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שוםתחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת.6. מסך LCD דק לפחות 22'..7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט.8. מארז לא רועש
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אתה לא חושב שאלו יותר מידי דרישות לתקציב של 4K?דרישות מהמחשב:1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...)אחרי ניקוי של כ-1000 ש"ח למסך 22' סטנדרטי נשארנו עם 3K +- מרובע יקח עוד כ-800-900 ש"ח במקרה שהולכים על Q6600\Q8200.2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף)רמקולים איכותיים עולים כ-200-250 ש"ח.4. כרטיס wifi ורשת רגיללא משמעותי אך עדיין כרטיס אלחוטי עולה כ-70 ש"ח5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שוםסט נורמלי לא יעלה פחות מ-200 ש"חתחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת.6. מסך LCD דק לפחות 22'..7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט.8. מארז לא רועשמארז איכותי ושקט יחסית יעלה אקסטרא כסף.*לא ציינת ולו במילה אחת מה בנוגע למשחקים, הנושא יכול להפוך את כל המפרט על פניו.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר הערות נוספות:1. לא מתכוון לשחק במשחקים בכלל2. לא מתכוון לבצע OCאם התקציב שלי עדיין נמוך מדי יחסית לדרישות - תגידו ואני אשקול להגדיל את התקציב.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר הגדלתי את התקציב ל 5000הערות נוספות:1. הרכבה במעבדה2. אין צורך בהתקנת מע' הפעלה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אני בטוח שזה חשוב לך כמו שזה חשוב לכולם.כמו שאתה רואה הפורום מלא בהודעות ובבקשות למפרטים.אל תכריח אותי להתעסק עם אזהרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.