פורסם 2009 באפריל 2416 שנים יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים בכדי לתת תגובה עניינית שיכולה לגרום לסיבה, צריך 3 פרטים חשובים1. דגם ה LCD בשביל לדעת את הרזולוציה בה המסך תומך2. הרזולוציה בה אתה משתמש לתצוגה במסך3. באיזה מוד אתה משתמש Dual view או Extendedנ.באני מקווה שלפני שפנית לפורום ניסת לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, במידה ולא דבר ראשון תנסה את זהמצ"ב לינק לאתר של Nvidiahttp://www.nvidia.com
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר טוב אז ככה, הבעיה ממשיכה - גם אחרי שעדכנתי את הדרייבר. אני משתמש ברזולוציה שאני משתמש במחשב 1024X768. ניסיתי לשחק עם כל הקטע של ההגדרות של המסכים (Primary, Attached) וגם באופי התצוגה - שני מסכים, מסך אחד, מסך מורחב וכו', ועדיין מופיע הקטע הזה שהמסך טלויזיה "מרענן" את עצמו ואז התמונה מוחשכת למשך כ 2 שניות כמעט. ד"א, מה המוד הממולץ בהצגת סרט בטלויזיה?
פורסם 2009 במאי 816 שנים אני ממליץ לעבוד ב- DUAL ולקבוע רזולוציות נפרדות וטבעיות למסך מחשב ולטלויזיה.לקבוע קצב רענון 60 הרץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.