פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר אוקיי נראה לי שאני באמת אלך על ה-Scythe MUGEN 2 למרות שלא שמעתי על החברה הזאת, אני אסתמך עליכם
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לא שמעת על SCYTHE ? אז תתחיל מלהריץ חיפוש פשוט עליה בגוגל..תאמין לי שאחרי זה אתה תדע עליה המון.. ;Dתתחדש...
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים MUGEN 2 הוא ברמה של TRUE ... אם אתה לא עושה OC אני מאמין שתוכל לעבוד עם MUGEN 2 בצורה פסיבית כל מה שצריך זה סידור כבלים במארז ומאווררים שקטים וחזקים לשיפור הסירקולציה ...יש עוד גוף קירור מעולה לקירור פסיבי Scythe Orochi , יש לו רק בעיית תאימות במארזים קטנים ביגלל שהוא מסיבי! לא בטוח אם יש אותו ביכלל בארץ
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר אם אתה לא עושה OC אני מאמין שתוכל לעבוד עם MUGEN 2 בצורה פסיבית מזתומרת בצורה פאסיבית? רק צלעות? בלי שהמאוורר מסתובב בכלל?!?!?!
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים כן אבל בפועל זה לא ממש ראלי..שכן הi7 שנחשב לחמים ביותר..ומעטים אם בכלל הקירורים שיכולים להתמודד איתו פאסיבית.. אל תשכח שלמערך כזה..דרושה סירקולציית מארז טובה מאוד.. בכל אופן המאוורר של הMUGEN 2 כמעט ולא נשמע בRPM הממצוע..אז אין מה לדאוג..
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר זה מגיע עם פוטנציומטר כזה?או שהמהירות משתנה אוטומטית לפי הצורך?פשוט אין לי כוח לפוטנציומטרים כאלה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.