פורסם 2009 באפריל 2416 שנים למה יש לי 2 ליבות באוורסט ולא מופיע 3? כי לבן דוד שלי יש גם בידיוק אותו מעבד ומופיע לו 3 דברים אחד cpu השני cpu core 1 ווהשלישי cpucore2 הינה תמונה מישלי
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תקטין את התמונה שיהיה נח יותר לצפות בה ולגלוש בעמוד הזה..לגבי בן דוד שלך, אם מדובר ב-C2D/C2Qבליבות יש חיישנים דיגיטליים שמנטרים טמפרטורה, אחת בכל ליבה, אלו ה-CPU Core #1/#2.מתחת לליבות ישנה דיודה תרמית שמנטרת טמפרטורה, כך שיש ניטור של הליבות ושל המעבד באופן כללי.אצל בן דוד שלך אין טמפרטורה של 3 ליבות אלא טמפרטורה של 2 ליבות וטמפרטורה כללית של המעבד.למה אצלך זה לא מופיע? תבדוק בתוכנה אחרת כמו SpeedFan.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר סבבה אבל יש לנו אותו לוח הכל כימעט אותו דבבר למה אצלו זה מזהה ואצלי לא?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים E8400 זה מעבד כפול ליבה, אני לא מבין מה הבעיה... יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון...
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אולי כוונה שטמפ' של כל אחת משתי ליבות בנפרד וגם טמפ' "כללית" של המעבד. בגלל זה רואים כביכול טמפ' של 3 ליבות...
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים נוו מישהוא מוכן לעזור? ובשתי המעבדים מדובר ב e8400כפי שאמרתי, תבדוק בתוכנה אחרת. למשל SpeedFan.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.