פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים.חומרה בקטנה : ProcessorIntel P4 2.4GHZ (Single core)MotherboardJetway 848PDC(P)Video cardRAEDON 9200 PROאולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?).לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!)עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי?איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים לא הייתי ממליץ לך להחליף בכלל. זה מחשב גוסס שידרוג כרטיס לא יתן לך כלום תחסוך עד שיהיה לך מספיק בכדי להחליפו
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תשמע ללכת היום על כ"מ חדש AGP זה בעיקרון בזבוז כסף - כי הם יקרים (יחסית לביצועים) והביצועים שלהם מוגבלים בגלל הטכנולוגיה.כדי לשדרג למשהו משמעותי (לפחות יחסית למה שיש לך) אתה צריך שלוח האם שלך יתמוך בPCI-E, ז"א שדרוג לוח אם ואני לא בטוח שהמעבד שלך נתמך בלוחות עם תמיכה של PCI-E. ב250 ש"ח לא תוכל לעשות יותר מידי.אבל אם אתה מתעקש : Sapphire ATI Radeon HD2400 PRO 256MBhttp://ivory.co.il/product.asp?productid=3412&CatCode=532260 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.