עבור לתוכן

אכזבה מכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD4670 1GB PCIe

Featured Replies

פורסם

קניתי בהתחלה כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9400GT ולאחר אכזבה מהכרטיס הנ"ל הלכתי על הכרטיס של ATI שהומלץ לי כאן בפורום

כאמור אין שום הבדל בין הביצועים במשחק GTA וביתר המשחקים חבל שביזבזתי סתם עוד 200 ש"ח על שדרוג...

פורסם

זה בלתי אפשרי.

פורסם

לא הגיוני בכלל HD4670 מפעיל את הרוב המשחקים על הגדרות גבוהות, 9400GT בקושי מפעיל משחקים :screwy:

איזה ספק יש לך?

איזה מעבד יש לך?

כמה זיכרון יש לך?

למה קנית את גירסת ה 1G ולא את הגירסה של ה 512M? הכרטיס הזה לא יכול לנצל 1G וזה ממש בזבוז כסף לקנות גירסה שהיא לא הגירסה הרגילה.

פורסם

קניתי בהתחלה כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9400GT ולאחר אכזבה מהכרטיס הנ"ל הלכתי על הכרטיס של ATI שהומלץ לי כאן בפורום

כאמור אין שום הבדל בין הביצועים במשחק GTA וביתר המשחקים חבל שביזבזתי סתם עוד 200 ש"ח על שדרוג...

לא הגיוני

פורסם
  • מחבר

מעבד E2140 1.6Ghz

זיכרון 1 GB

אני אמור בימים הקרובים לשדרג את הספק כח 500 W ג'נרי שלי לא נראה לי שיש קשר בין הספק לבין הביצועים כי עדיין הכרטיס מסך מצליח לעלות ולא לקרטע או משהו כזה

פורסם

המחשב גרוע...

תשדרג זיכרון לפחות ל - 2GB.

פורסם

דבר ראשון לא היתי בוחן את הכרטיס על המשחק הזה .

ידוע שיש לו בעיות עם המנוע והדרישות שלו[למרות שיצאו לו מספר פאט'צים האחרון 1.3 תשדרג אליו]

דבר שני .

המעבד שלך נורא חלש אתה חיב לבצע בו O.C תמיד אמרתי שבמשחקים מעבד זה דבר פחות בהרבה חשוב מכרטיס מסך

אבל.. במשחק כמו GTAIV זה מאוד חשוב ועוד עם מעבד כמו שלך זה ממש מוריד בביצועים.

אתה צריך להוסיף זיכרון RAM

O.C למעבד

איני יודע אם אמרו לך את זה לפני שקנית אבל זה כמו לקנות מנוע V6 לסובארו מודל 88 [טוב נסחפתי קצת אבל באמת אתה צריך לעשות מעט שינוי בחומרה אצלך].

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה לא לקנות את הדגם של הכרטיס עם ה1GB הוספתי רק עוד 40 שקלים ואני מקבל יותר זיכרון בכרטיס.

והאם הספק הג'נרי שלעצמו יכול לפגוע בביצועים? או רק שהכרטיס "נופל" אני יבין שהספק לא מתאים

פורסם

אין צורך ב1GB בכרטיס הזה מכוון שהוא לא ינצל את זה משמע זה סתם שטות שיווקית שאין לה שימוש(אז חבל על ה40 שקל).

דבר שני המעבד שלך חלש מאוד(יכול להיות שהוא מהווה צוואר בקבוק פה), אני ממליץ לך לעשות OC.

פורסם

אל תצפה שGTA IV ירוץ על MAX או על HIGH איפשהו .. בקושי ב- 9600GT שהיה לי בעבר זה רץ ( קיטועים ! ) ..

1GB בכרטיס הזה זה סתם גימיק !! ותוספת כסף ממש לא מוצדקת .

באיזה משחקים אתה משחק ?

תרשום לנו לדוגמא ועל איזה הגדרות אתה משחק אולי פה הבעיה ..

פורסם
  • מחבר

Heroes of Might and Magic 5

Tom Clancy's HAWX

כל ההגדרות על MEDIUM

אל תצפה שGTA IV ירוץ על MAX או על HIGH איפשהו .. בקושי ב- 9600GT שהיה לי בעבר זה רץ ( קיטועים ! ) ..

1GB בכרטיס הזה זה סתם גימיק !! ותוספת כסף ממש לא מוצדקת .

באיזה משחקים אתה משחק ?

תרשום לנו לדוגמא ועל איזה הגדרות אתה משחק אולי פה הבעיה ..

פורסם

תלוי גם ברוחב פס של הFSB על הלוח אם - זה צוואר בקבוק רציני.

תוסיף זיכרון כי זה פקטור. מה גם שהמעבד חלש וזה כמובן גם פקטור.

אתה מקבל ביצועים משילוב של כרטיס מסך >> זכרונות >> מעבד - ומה שמעביר הכל לעיבוד זה הFSB אז חשוב שגם הוא יהיה בעל רוחב פס סביר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים