פורסם 2009 באפריל 2416 שנים על המחשב יש שתי מדבקות1. סידרה N 2. מעבד סנטרינו 2 בפנים.מהי סידרה N?נערך --> מצאתי את התשובה בוויקי לכל מי שמעוניין לדעת http://en.wikipedia.org/wiki/Dell_n_Series
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מוזר, כי אחרי שקראתי את ההודעה שלך זה סיקן אותי ולי יש אתהE6400 שהגיע עם FREE DOS ללא מערכת הפעלה של מיקרוסופט ואין לי את המדבקה של סידרה N ויותר ממזה באורח מוזר יש לי מדבקה של WONDOWS VISTA
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים המדבקה של ויסטה - קטנה, ליד מדבקת המעבד על המשטח העליון (palm-rest ) , או מדבקה דהויה מתחת לסוללה עם ה - product key ?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים לא צטטת אז אני מניח ששאלת אותי, אצלי זו מדבקה לייד מדבקת המעבד על המשטח העליון מימין לטאצ פאד
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים סדרה N נמכרת ללא מערכת הפעלה של $M מותקנת, ז.א. אין מדבקה של $M בתחתית עם product key.אבל עדיין יכולה להיות מדבקה VISTA READY או VISTA COMPATIBLE ליד מדבקת CENTRINO.הסדרה נמכרת עם FREEDOS (לרוב) או UBUNTU (לא בארץ).
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר אז אני לא יודע מה משמעות המדבקה, אני אשאל כבר בחנות.מה שאני כן יכול לומר זה.... אחלה מחשב :-), התקנתי עליו win 7 והמחשב טס.so far, אני מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.