עבור לתוכן

החלפת קירור HD4870 הצעות

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי להחליף או לנסות ל"שדרג" את הקירור של הכרטיס Sapphire HD4870 1GB השחור ...

179_20090120_828.jpg

179_20090120_4490.jpg

25197578.jpg

82381265.jpg

הבעיה שלי היא שהכרטיס כמו שידוע פולט חום למארז והוא קצת הורס לי תזרימת אוויר הוא פולט חום לכיוון המאוורר שמקדימה מה שגורם למערבולות

בעיקרון רציתי להוריד מהכרטיס את הפלסטיק ולהשאיר עליו רק את הקירור ולשים עליו איזה מאוורר מאולתר ... האם זה יהיה שווה משו ?

אם לא אז אני מוכן להצעות לקירורים ל HD כי פשוט לא מצאתי הרבה בחנויות ...

( וכן אם יצא לי מזה OC יותר גבוה אין לי בעיה :] )

סכום ... 250 +- עדיף כמה שפחות ... תודה

פורסם

AC accelero S1 rev. 2

+

מאוורר או שניים לבחירתך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש עוד הצעות ?

ראיתי שיפור ניכר עם מאוורר עליו ... יותר נכון 2 שבאים איתו

ARCTIC COOLING ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2 + TURBO MODULE

האם הם שווים תוספת של 60 ש"ח +- ?

אני קונה מ IQPC או מ KSP ...

בלי הטורבו זה עולה 141

ועם 184 האם זה משתלם ? או שכדאי לקחת מאוורר קצת יותר טוב ... פשוט המאווררים האלו מתאימים בול ...

פורסם

לא יודע האמת. אני הוספתי מאוורר אחד סטנדרתי. זה מקרר מעולה. אם אתה רוצה עוד אפשר לשים עליו איכשהו 2 מאווררי 120MM ולסגור עניין.

אתה יכול להוסיף עליו שני S-FLEX ים , אאל"ט הם יהיו סבבה עליו, אפילו אתה יכול לשים את ה 1200 וגם יהיה לך שקט. (לא יודע אם ה 800 יתאימו)

פורסם

יש לך גם את הAccelero TWIN TURBO שמגיע במחיר מצויין ויקרר אותו פלאים...

דרך אגב אני לא רואה סיבה לשדרג קירור..שכן אם הטמפ' של הרכיבים השונים בסדר..אין צורך בהחלפה של קירור..

פורסם

דרך אגב אני לא רואה סיבה לשדרג קירור..שכן אם הטמפ' של הרכיבים השונים בסדר..אין צורך בהחלפה של קירור..

אני אישית מעדיף להחליף. ככה יש לי שליטה בהכול וקירורים חיצוניים (כאילו לא כאלה שכבר באים על הכרטיס - אני לא מדבר על הגרסאות שבאות כבר עם איזה אקסלרו) לדעתי יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

קניתי את הקירור ואני מתכוון לשים עליו מאוורר S-FLEX 1600 RPM

אני עכשיו מסתכל על מדריכים ביוטיוב כדי להתקין ... אם למישו יש המלצות :]

תודה

פורסם

יש לך הוראות התקנה בקופסא.

זה ממש לא קשה.

את המאוורר תתקין עם אזיקונים. אבל תחשב את המיקום שלו מראש (תחשב בעצםאת המיקום של הכול מראש.)

פורסם
  • מחבר

הרכבתי הכל ... יצא סבבה

היה בעיה שמרכיבים את הגוף קירור לכרטיס אז צריך להזיז אחד מהקירורים של הזיכרונות ואחרי אחרי שמרכיבים תגוף קירור לשים אותו ובקומבינה קטנה סידרתי את זה בול

לבנתיים לא שמתי מאוורר נראה מה המצב ... נכון לעכשיו הטמפרטורה במנוחה 50 +- עוד מעט נבדוק במאמץ

קצת תמונות ... מצטער על האיכות P:

1078050071.jpg

35695010.jpg

68814143.jpg

97916834.jpg

70056748.jpg

פורסם
  • מחבר

טמ'פ במאמץ 64 +-

:)

מחר נתחיל ב OC מכובד ... ונוסיף גם מאוורר אם יהיה לי כוח זה יוריד משמעותית עוד את הטמפרטורה ...

תודה לעוזרים

פורסם

בכמה זה שיפר לך ?

דווקא הקירור שהיה לך (הקירור של גרסת ה - TOXIC) הוא מהטובים שה - HD4870 באים איתם.

הנה - http://www.bigbruin.com/2008/toxic4870_9

פורסם
  • מחבר

כן זה דומה מאד לקירור של ה TOXIC אבל ב TOXIC אם תשים לב המאוורר גדול יותר + נחושת ...

עדיין הוא קירור טוב אבל מאד מאד רעשני ... ובנו אותו דפוק כי ברגע שהוא עובד מעל 25 אחוז אז הוא פולט את האוויר החם בידיוק למקום שאני לא רוצה ... וזה יוצר מערבולות וכ'ו ...

עשיתי כמה בדיקות מאמץ שהלכתי ... כשחזרתי המסך היה שחור יענו "בהמתנה" והמחשב לא הגיב ... בכרטיס מסך הייתה נורה אדומה דולקת הבנתי שיש תקלה אבל זה לא נראה לי טמפרטורה של GPU ... זה יכול להיות אחד מהזיכרונות ?

פורסם

מה זיכרון ? טמפ' ? אי אפשר לנחש..תריץ בדיקה ותראה מה קורה עם הטמפ'..

כמו כן הכרטיס מותקן טוב (כולל חשמל וכו) ?

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר זה היה אחד מהזיכרונות ... הגוף קירור שלו פשוט נפל ...

סידרתי את זה והוספתי היום את המאוורר שבא לי עם הקירור Vendetta 2 של OCZ על ה Accelero ... טמפרטורה במנוחה 40

טמפרטורה במאמץ 50 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים