עבור לתוכן

התייעצות בקשר לרמקולים ולכרטיס קול,אנא כנסו!

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים!

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש.

המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr

2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-)

עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי.

חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה.

חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב.

האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$.

אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים אני אשמח לשמוע לפניי שיהיה מאוחר מדיי.

הייתי גם רוצה לשמוע עצה לגביי הכרטיס קול? כדאי לי להחליף לCREATIVE במקרה שאני אקח רמקולים של CREATIVE?

יהיה שיפור משמעותי אם אקח AUDIGY 2??

תודה מראש. 8) 8) 8)

פורסם

בחירה מצוינת מערכת פצצתית ביותר גם אני חושב הכי טובה שיש לקרייטיב ולמחיר שאמרת

היא מצוינת קח אותה ותהנה תומכת בכל מה שאמרת ועוד :}.

אם אתה קונה מערכת עם מפענח מה שיש פה איין צורך בכרטיס אודיגו 2 אתה צריך רק כרטיס נורמלי בעל יציאה דיגיטלית

ולא יהיה שום שיפור אם תיקח אודיגו 2 או לייב 5.1 ככה שאני מציע לך קח את הכרטיס.

CREATIVE sound blaster live 5.1 בקופסא מקורית כמובן לא ריטייל או OEM או שאם בראש שלך לבזבז כסף

אודיגו אס אי (שני הכרטיסים האלה תקפים במידה ויש מפענח כמו במערכת שאתה קונה)

פורסם

יש לך בקצת יותר יקר את הkilpsch promedia 5.1 digital dream ואת הlogitech z680.

שתיהן מערכות טובות יותר מהקבראיטיב.

פורסם

אם תתצליח להשיג את הרמקולים Creative MegaWorks THX® 6.1 650D אתה לא תתאכזב. יותר טוב מהם לא נראה לי תצליח למצוא למחשב

פורסם

פחחח, אתה משווה קבראייטיב לall mighty klipsch? או אפילו ללוג'יטק z680?

פורסם

לגבי הklipsch (אהבתי all mighty klipsch חחחח...) אולי אתה צודק, אבל לגבי הלוגיטק כן. הרמקולים האלה עושים מה שלוגיטק עושים אבל עם 6 רמקולים.

פורסם

מצטער, קבראיטיב לא הוציאו מוצר אחד עד היום שהם לא שיקרו במפרט שלו.

עד שאני לא שומע את הרמקולים אני לא מאמין להם.

ואת הקליפש שמעתי, אין עליהם ברמקולים למחשב.

פורסם

טוב זה חדש לי משקרים במפרט?!!?! אם ככה אז אני חוזר בי....

בכל מקרה כשחיפשתי ביקורות על הרמקולים האלה (ובקושי הצלחתי למצוא)נתנו להם ציונים טובים ובדכ הורידו להם רק על עיצוב

פורסם

רוצה דוגמה? audigy המקורי, כרטיס שאמור היה לתת תמיכה מלאה ב96khz והוא לא נתן את זה ברוב המצבים.

מפרטים טכניין של רמקולים וכדומה, תמיד הם "מייפים" את האמת.

פורסם

הMEGAWORX הם ללא מפענח וה5700, הZ680 והDD 5.1 עם.

אתה רוצה תמיכה אז כך אחת משלוש האחרונות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!.

אז אני יכול להישאר עם ה FORTRISSMO 2 ?

יש לו תמיכה רשמית ל 4.1

אפשר לחבר אליו גם 5.1 ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הKLIPSCH נראים משהו קטלני אבל עולים גם 2000 שקל..):

פורסם
  • מחבר

ממממ אם אני אקח את הLOGITECH Z680 הם יהיו הרבה יותר טובים מהCREATIVE מכל הבחינות..?

תודה.

פורסם

האמת לא שמעתי את ה KLIPSCH אני יודע שהם רמקוליים אמריקאיים טובים אבל אני מתכוון לרמקולים הבייתיים למוזיקה המחירים שלהם מתחילים רק

באיזור ה 5000 שקל ככה שנראה לי שהרמקולים שלהם למחשב תוצרת סין כמו כולם...

בכל מקרה אני הייתי הולך על ALTEC LANSING ADA 890 שעולים לא מעט אומנם ( 1700 שקל בערך ) אבל הם סוף הדרך ...

בקשר לכרטיס קול , הכל עניין של מה אתה צריך ממנו .. אם אתה רוצה רק למוזיקה וקצת סרטים אני חושב ש LIVE או פורטיסימו מספיקים בהחלט

אבל אם אתה צריך EAX וכל הטכנולוגייה המתקדמת שיש במשחקים היום לך על אודיג'י 2 בלי להתלבט.

פורסם

רוצה דוגמה? audigy המקורי, כרטיס שאמור היה לתת תמיכה מלאה ב96khz והוא לא נתן את זה ברוב המצבים.

מפרטים טכניין של רמקולים וכדומה, תמיד הם "מייפים" את האמת.

אבל לגבי האודיג'י 2 פלאטינום הכל נכון במפרט הטכני עובדה שאני מצליך להוציא ממנו את כל מה שרשום שהוא מסוגל..

גם בהשמעה וגם בהקלטה הוא כרטיס שמשתווה בהחלט לכמה כרטיסים מקצועיים שאני מכיר מM-Audio וחברות דומות בביצועי הקלטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים