עבור לתוכן

הקיץ והחום - לא רק אנחנו סובלים, גם המחשב

Featured Replies

פורסם

בגלל החום המחשב שלי מתחרפן. הטמפרטורות עלו דיי דרמטית מאז שהתחיל הקיץ ואני לא מוצא דרך להוריד אותן.

בחורף הייתי עומד על 33-34 מעלות. היום אני במינימום 43. יש לי במארז 5 מאווררים: 120 ממ מקדימה מכניס, 80 ממ מאחורה מוציאים(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...). כמו כן יש לי וולקנו 7+ מופעל על השיא עם AC3 מרוח עליו.

אני נמצא באוברקלוק ל 1900MHZ, עם 1.75V (הכי מעט שעובד חלק)

כל שאר המפרט מופיע בפרטים שלי...

תגידו אתם... מה הטמפרטורות הממוצעות שלכם בימים אלו? למישהו יש טיפים להוריד את הטמפ'?

פורסם

גם אני מאוד מתוסכל מזה...

אני עם EVERCOOL נחושת ב 50 מעלות IDLE ללא אובר קלוק - בחורף הייתי עם אובר קלוק ב 42 - זה קטסטרופה אני בזה הרגע בדיוק קניתי TT VOLCANO 9 - אני חייב קצת כוח למחשב שלי - שיהיה לו קר...

אני ב FULL LOAD מגיע ל 56-60 זה מטורף - הוא לא יחזיק מעמד כל הקיץ...

פורסם

אומנם זאת לא הטמפ' הכי אופטימלית אבל לAMD זה לא כל כך קריטי

פורסם

גם הP4 שלי מגיע לכאלה טמפרטורות.

בחורף הוא לא עבר את ה30 (!) מעלות

היום הוא בכיף מטייל לו בסביבות ה40+- בIDLE ומעל 50 בLOAD

יש לציין שהיה יותר גרוע לפני שהוספתי מאוורר 80 בדלת ממול המעבד

פורסם

רק אני בקיץ מחפש את השקט הולך וקונה קירור לא אפקטבי כמו הdp101

ולא מחליף לא מאורר למרות זאת הטמפ' לא עולה על 43 מעלות.

פורסם

אצלי הטמפ' על 40 בשימוש רגיל בחלונות...

ובסביבות ה 50 ומשהו....המערכת על אוברקלוק פצפון 2000@2200..

:-\

פורסם

אני על 40 מעלות עם וולקנו6CU אך הוחלף לו המאוורר מ60מ"מ ל80מ"מ ג'נרי..

מעבד: AXP2000+ (palomino) עם אובר קלוק ל1875MHZ.

פורסם

(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...).

יכול להיות בגלל שיש לך יותר מידי מאווררים מוציאים אויר , אז עוד 120מ"מ שמוציא בכמות גבוהה ..

איפה ה120מ"מ הזה ממוקם?

פורסם

כשיש יותר מידי מאוררים שמוציאים אוויר זה לא ממש קריטי כי אין מצב שיווצר ווקום בתוך המארז בכל זאת אויר קר נכנס ממקומות אחרים ... זה אפילו טוב יותר כי אז אויר קר נכנס בין החריצים שיש בסי די רום או צורב ומקרר גם אותם .

פורסם

ואז יש לך בעיה של הצטברות אבק סביב הכוננים. עם זאת, תמיד עדיף לשמור על לחץ שלילי במארז.

פורסם

כן...

המעבד שלי על 46 מעלות במנוחה, ו50 ומשהו במאמץ...

פורסם

מנוחה 38 מאמץ 40

פורסם

המעבד שלי הוא על אוברקלוק מ 1.6 ל 2.0 ובמאמץ הוא 52 ... לדעתי הטמפ' בסדר למעבד WILLAMETTE :)

בחורף זה 100 אחוז ירד ל 45 במאמץ.

פורסם

איפה ה120מ"מ הזה ממוקם?

שאלתי את השאלה הזאת כי אם המאוורר 120מ"מ שלו מוציא אויר מהדלת מהכיוון של המעבד אז הוא יוצר היתנגדות על המאוורר שעל הסינק של המעבד..

ד"א המעלות אצלי דיי נמוכות : 36 מנוחה, 38 מאמץ - מעבד

פורסם

למה אצלך הבדל בין מאמץ למנוחה כל כך נמוך ? אצלי במנוחה הוא על 43 ובמאמץ על 52 ! 9 מעלות הבדל ואצלך זה רק שני מעלות! :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים