פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים הכרטיס מסך שלי חדש, הוא לא עושה בעיות מיוחדות, והכל עולה בו - מלא משחקים חדשים שהבאתי עולים בו פרפקט אבל רק שני אלה עושים בעיות...הם עולים..אבל לדוגמא במידנייט קלאב הכל עולה, אני בוחר מכונית ואז המסך נתקע בקטע של ה LOADING, המשחק ממשיך לפעול, אני שומע את הרכב זז קדימה ואחורה, ואת המנוע אבל המסך תקוע במסך שחור...אין לי מושג מה זה וזה קורה רק כאן...
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים ציין את המחשב = PUTER מעבד כרטיס קול כרטיס מסך מערכת הפעלה כמות זיכרון הגדרות של הגרטיס מסך בתוך הוינדוס, בתוך הדרייבר תוכנות שרצות כשאתה מפעיל את המשחק. אנא פרט , אי אפשר לעזור בלי פרטים על המחשב מה אנחנו קוראי מח ?
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים זה קרה לי פעם כשהמעבד שלי איבד מהמהירות שלו הFSB למרות שנראה לי שזה בכלל לא קשור זה קרה לי בVIETCONG איזה מהירות מעבד יש לך אתה מדבר פה על 2 משחקים עם דרישות גבוהות כרטיס מסך טוב מאוד דרוש לשניהםץ
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים לחבר שלי גם ביו בעיות כאלו ועידכון דרייברים פתר לו אותם (לחבר יש R9000 PRO)
פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים חברה,פשוט לכבות ת AA\AFוהכל עובד מצויין ! ;Dהנה פתרון יותר טוב - לבדוק למה FSAA עושה בעיות (דרייברים לדעתי) ולא לכבות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.