עבור לתוכן

פרסום מפרט סופי - חוות דעות והערות יתקבלו בברכה! תקציב 6700

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לגיימיג כבד, ואולי ואני מדגיש אולי OC קטן - בינוני בעתיד.

תקציב: 6500-6700

זה לחבר, הוא רצה שיחזיק כמה שיותר זמן והוא התעקש על I7, יש לו מסך 22 והוא רצה 275GTX למרות שאמרתי לו שגם 260GTX 216C יהיה מעולה.

הנה המפרט שבניתי:

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1603

לוח אם:

[..] DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ¤1242

כרטיס מסך:

[..] PALIT PCI-EX 2.0 Geforce GTX275 896MB GDDR3 DUAL DVI HDMI - RETAIL ¤1444

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤535

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤132

זיכרון:

[..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9-9-9-24 - F3-10666CL9T-6GBNQ ¤533

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤365

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤508

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ¤251

מחיר סופי: ¤6613

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אני חושב שיצא מעולה אבל יש כמה שאלות..

א. האם הספק יחזיק?

ב. האם הקירור טוב?הV8 הרבה יותר טוב וכדאי את התוספת כסף?

ג. איך הלוח אם?הוא יאפשר OC בינוני?אומרים שהלוחות של DFI נחשבים איכותיים ובIQPC הם גם די זולים..

ד. איך ההארד דיסק בגרסת F1 של סמסונג?קראתי איפשהו שהוא הארד דיסק מעולה לתקציב וחבר שלי התעקש על 1TB כי הוא רוצה להוריד הרבה סרטים, משחקים וכולי..אז ההארד טוב?יש יותר טוב במחיר?

אלה השאלות, הערות הארות חוות דעת וכולי יתקבלו בברכה

פורסם

מבוזבז מהמון בחינות.

אם אין כוונה להשתמש בWINDOWS 64BIT אז הזיכרון הרב מיותר.

הCI7 בהחלט מיותר, והGTX275 מיותר למסך 22". הספק מיותר עבור המערכת, אפשר להסתפק במודלים זולים יותר של 550W מקסימום.

פורסם

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤925

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤452

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤996

דיסק קשיח:

[..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤366

צורב:

[..] LG DVDRW GH22-NP X20 - BLACK - PATA ¤132

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤365

ספק כוח:

[..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤545

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ¤253

מחיר סופי: ¤4293

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

תראה איך חסכתי לך מלא כסף וכמעט שלא ירדתי בביצועים ... לדעתי המפרט הזה עדיף ... GTX275 באמת בזבוז שה GTX260 216 עושה את כל העבודה !

מעבד כפול ליבה עדיף על מעבד מרובע ליבה וכמובן של ה i7 לא משתלם בשום צורה אם אתה מתכוון לעשות OC אז הייתי ממליץ על ה Q6600 או Q6700 שהם מעבדים מצויינים ומשתלמים ... וגם ה E8400 מעבד מצויין למשחקים !

פורסם

תראה המפרט הזה^ הוא מפרט ממוצע למשחקים, תמיד מציעים מפרט כזה או דומה כי החומרה מוכרת (מרבים להמליץ עליה)

וגם כי התמורה למחיר מאוד משתלם.

גם חשוב לציין לחבר שלך שלקנות מחשב יקר על מנת שיחזיק זמן הוא מהלך שגוי שמבזבז כסף.

אם חברך יקח את המפרט שguylederer0 מציע ואת שאר הכסף ישקיע לשדרוג עתידי אז המחשב שאחרי השדרוג יהיה יותר החזק מלקנות מפרט יקר עכשיו.

רק שתדע

לגבי המפרט שהצעת אכן הספק אכן חזק מדי

אני הייתי לוקח את זה

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3842

(ההצעה מתאימה לשני המפרטים)

ובאמת כדאי לקחת את הדיסק הקשיח של סאמסונג.

וכדאי לוותר על הV8.

אם עדיין יש ספקות תמיד אפשר לשאול את הפורום היעודיים (פורום מעבדים, כ.מסך וכו')

וזה מה שאני ממליץ לעשות.

פורסם
  • מחבר

דיברתי איתו והוא עדיין מתעקש על לפחות 275GTX, הוא רוצה I7 כי הוא אומר שאולי הוא ישתמש בהרבה תוכנות בו זמנית ורוצה ללמד עיצוב וגראפיקה עם תוכנות כבדות בעתיד, והספק ממש זול יחסית לביצועים שלו אז למה לא לקחת?

זה המינימום שהוא רוצה להשקיע בהתחלה הוא חשב על תקציב 8500 עם 295GTX, אני פשוט רוצה חוות דעת על התקציב הזה..

ומנהל הפורום אמרתי שימושים OC ותקציב וכל זה רק בקצרה לא הבנתי מה הקטע..?

דוגמאות למשחקים שהוא רוצה להריץ על V.H 1680X1050:

GTA IV

COD4

COD5

CRYSIS WARHEAD

Mirrors Edge

PES2009

Asissans crid

פורסם

את אותם משחקים הוא גם יריץ באותה רמה גם במפרט הקודם..

פורסם
דיברתי איתו והוא עדיין מתעקש על לפחות 275GTX, הוא רוצה I7 כי הוא אומר שאולי הוא ישתמש בהרבה תוכנות בו זמנית ורוצה ללמד עיצוב וגראפיקה עם תוכנות כבדות בעתיד, והספק ממש זול יחסית לביצועים שלו אז למה לא לקחת?

הוא מתכוון לעיסוק מקצועי או חובבני?

הוא יכול לקחת את Q8200

פורסם
  • מחבר

חובבני, ואני אחזור על זה שוב, אני אמרתי לו ש Q9550+260GTX 216C יהיה מעל ומעבר, אבל מה לעשות שהוא רוצה שגם משחקים שיצאו אם יצאו יותר כבדים מ IV ועם תמיכה בI7 הוא רוצה להריץ אותם עדיין על VH..הוא מתעקש..ולכן אני מבקש חוות דעת לא על זה שאפשר לתת מפרט זול יותר אלא על המפרט עצמו, איך הוא ביחס לתקציב?יש משהו לשפר?לוח אם או משהו?

אם הוא יחליט ללכת על מערכת זולה יותר ולחסוך כסף לשידרוג עתידי, אני אציע לו Q9550+260GTX 216C+4GB RAM - שהיום זו מערכת שלא עולה כל כך הרבה..

נ.ב

הוא ישתמש בויסטה אולטימייט 64BIT בשביל לנצל את הראם ובשביל שיהיה לו אפשרות ל VH, ויעבור ל Windows 7 מתי שתצא גרסא מקורית ולא BETA

פורסם

המפרט שנתנו לך פה הוא מפרט טוב

אבל, אם הוא נועל על q9550 והתקציב מאפשר אז הייתי ממליץ להשקיעה עוד 600 ש''ח וללכת על I7 + לוח אם "פשוט" X58

כי מעבד I7920 ו - Q9550 עולים אותו הדבר ופלטפורמת I7 יתן אפשרויות שדרוג יותר טובות בעתיד בכל הקשור למעבד

פורסם
  • מחבר

אני בעצמי אמרתי לו שאף משחק עוד לא מנצל I7 ומשחקים בודדים מנצלים 4 ליבות והוא יכול לקחת מערכת מבוססת Q9550 ולהנות..

הוא רצה להשקיע 8500..הורדתי אותו ל 6700 והוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה I7 ו 275GTX.

אז השאלה איך המפרט שבניתי לו?

אתם יודעים מה אתם רוצים שאני אתן לו להיכנס למשתמש שלי?אתם כנראה לא מבינים כמה הוא עקשן וכמה הוא כל כך רוצה שיהיה לו I7 בשביל שיתמוך במשחקים חזקים בעתיד ו 275GTX בשביל שיוכל להריץ משחקים מעולה גם משחקים שיצאו בעתיד..

ואני די חושב שמה שבניתי זה אחלה של מפרט..מעבד וכרטיס מסך כמו שהוא רצה, לוח של דיאףאי, 6 גיגה ראם במחיר זול יחסית, ספק מעולה של PCP, הארד דיסק מעולה של סמסונג גרסת F1, מארז מעולה צורב מעולה..מה עוד אפשר לבקש..?

פורסם

^^^

זה הכסף שלו... את הדעה שלך ושל האנשים פה הוא שמע מכאן זה ההחלטה שלו...

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל אתה מוכן לענות על השאלה איך המפרט שבניתי לו?האם יש משהו לשפר באותו התקציב?האם יש משהו רע או לא מתאים?

בשביל זה פתחתי את האשכול ואין 1 שענה על השאלה הפשוטה הזו

פורסם

בסדר אבל אתה מוכן לענות על השאלה איך המפרט שבניתי לו?האם יש משהו לשפר באותו התקציב?האם יש משהו רע או לא מתאים?

בשביל זה פתחתי את האשכול ואין 1 שענה על השאלה הפשוטה הזו

כולם ענו לך מה לא טוב במפרט ... אתה פשוט לא שם לב ...

פורסם
  • מחבר

ממש לא.

כולם אמרו שאפשר להוציא מפרט זול יותר שיתן את אותם הביצועים, אף אחד לא אמר אם זה מפרט טוב ביחס לתקציב ואם יש משהו לשפר באותו התקציב.

וכמו שאמרתי, חבר שלי הוא אחד כזה שלא מוכן להתפשר וזה המינימום שהוא רוצה. חוץ מזה, אולי הוא יקנה בכסף שהוא חסך מסך 24 אינץ ואת ה22 שלו יתן לאחותו בעתיד?אין לדעת.

בכל מקרה, זה נראה כאילו אתם תמשיכו להגיד שאפשר להוציא משהו שיתן אותם ביצועים בפחות כסף ואני אמשיך להגיד שחבר שלי רוצה לפחות I7 עם 275GTX, אז זה ימשיך להיות סתם נושא מיותר ככה שאפשר כבר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים