עבור לתוכן

מחפש המלצה על 2 זוגות אוזניות IN EAR במחיר של בערך 200¤ לכל זוג(לצערי מהחנות באג

Featured Replies

פורסם

לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"...

הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים.

שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות.

כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים.

הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות..

אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה.

מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר:

http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12

אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ...

האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי.

עדיף לא להוסיף כסף בכלל (אחרי השירות המחפיר שלהם אני לא ממש רוצה לתת להם להרוויח) אבל אם אני אאלץ להוסיף כמה גרושים אז אני "אספוג" את זה למרות שאני ממש לא רוצה...

אני לא רוצה להיות חוצפן או לנג'ס, אבל זה דיי דחוף לי ואנחנו רוצים לקפוץ מחר לקחת את האוזניות (אח שלי חוזר לשבוע בצבא ביום ראשון והוא דיי יתבאס לחזור בלי מוזיקה...)

תודה מראש :)

פורסם

2 זוגות של K414P יתאימו..

פורסם

2 זוגות של K414P יתאימו..

מה הקשר של ההמלצה הזאת?

שני הדגמים שפותח הדיון אמר שהיו לו, וגם הוא ביקש, אוזניות IN EAR, אז אתה מציע לו אוזניות קשת?

פותח הדיון, לדעתי לא צריך להיות אכפת לך שהם לא מוכרים ברשת את האוזניות האלו יותר.

האחריות מתבצעת מול החנויות של היבואן, אז או שהם יחזירו לך את האוזניות האלה, או שיתנו לך אוזניות IN EAR אחרות בעלי איכות דומה או טובה יותר.

במידה והם לא יסכימו, תדרוש החזר כספי מלא, אחרת תגיע איתם לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות, מאחר שהם מפרים את החוק בנוגע למימוש אחריות.

פורסם

לא שמתי לב, אין לך צורך לתקוף ככה..

במיוחד אליי שמגיע לי הערכה בפורום הזה, אז מה צצת פתאום?

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון, לדעתי לא צריך להיות אכפת לך שהם לא מוכרים ברשת את האוזניות האלו יותר.

האחריות מתבצעת מול החנויות של היבואן, אז או שהם יחזירו לך את האוזניות האלה, או שיתנו לך אוזניות IN EAR אחרות בעלי איכות דומה או טובה יותר.

במידה והם לא יסכימו, תדרוש החזר כספי מלא, אחרת תגיע איתם לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות, מאחר שהם מפרים את החוק בנוגע למימוש אחריות.

אני יודע שלא צריך להיות איכפת לי שאין להם את הדגמים הללו. אבל הם לא מוכנים לשמוע. הם מוכנים לתת לי זיכוי על סך 420 שקל ולא מוכנים לשמוע על החזר כספי.

הקטע הוא שהם היבואנים של שני זוגות האוזניות ולכן אין לי גם יבואן לפנות אליו....

שרות מחפיר.. אני יודע... קשה לי להאמין שאני איי פעם אקנה שם משהו אחרי שרות "נפלא" שכזה

אני יודע שהם מפרים את החוק שנוגע למימוש של אחריות. אבל השאלה אם 420¤ שווים את הריצה לבתי משפט :nixweiss:

השאלה היא אם יש באתר שלהם אוזניות ברמה דומה ובמחיר דומה שאני אוכל לקחת במקום....

תודה לך וגם ל yossi126 (למרות שבאמת ביקשתי IN EAR ולא קשת :)) על התגובות המהירות...

אשמח לשמוע המלצות לדגמים ברמה דומה (של מחיר ואיכות) אם בכלל יש כאלו באתר שלהם

פורסם

אם תאיים עליהם עם משפט, או שתקבל החזר כספי, או שתקבל הנחה לדגמים האחרים בתקווה שיגיעו לסכום הכללי שיש לך, כלומר הפסד כספי שלהם של 180 שקלים...

קיצר כך איתך העתק של החוק, ותעשה קצת בעיות.

(או שתחסוך לעצמך ותתקשר אליהם בטלפון)

פורסם
  • מחבר

קיצר כך איתך העתק של החוק, ותעשה קצת בעיות.

(או שתחסוך לעצמך ותתקשר אליהם בטלפון)

לא עזר... הם לא מוכנים לשמוע. דיברנו עם השירות לקוחות שלהם (המילה שירות מיותרת.... צורה לשירות שלהם)

מבחינתם ברגע שהם נותנים לי זיכוי על מלוא הסכום שעלו האוזניות הם כביכול נתנו לי זיכוי לקנות אוזניות שוות לאוזניות שהיו לי...

לדבר איתם ולדבר עם הקיר זה בערך אותו דבר.

פורסם

אם יש מייל לשירות לקוחות תשלח מייל עם פרטי המקרה, ובמקביל תשלח לאתרים שעוסקים בפניות הציבור... (באותו המייל כמובן, עם ציון במייל עצמו שהמייל נשלח לאתרים עצמם).

או צעד לפני זה תשלח מייל, שמספר את המקרה, ותאיים בתביעה ובנוסף בפרסום שלילי ופנייה לאתרים שעוסקים בפניות הציבור ואז במידה וזה לא ישנה כלום, לבצע את מה שאמרתי בהתחלת ההודעה.

פורסם
  • מחבר

כ"כ אין לי כח להכנס למלחמות עכשיו... :s07:

מה אוזניות ה IN EAR הנורמליות הכי קרובות ל 200¤ שיש שם...?

פורסם

יש לך את ___ ואת ___ בתקציב הזה :)

פורסם
  • מחבר

מאכזב ביותר :s07:

שילכו לעזאזל באג. ממליץ לכולכם להתרחק מהחנות הזו. לטובתכם.

תודה רבה לך בכל מקרה :)

פורסם

מציע לך לא לוותר, כי אז תצא קטן כפי שהם מנסים להוציא אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים