פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים אתה יכול אולי לקנות כרטיס קול עם כניסה אופטית.או לחבר אותו דרך חיבור רגיל. לקנות כבל עם שני זכרים...
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים לא יודע אם ניתן לרכוש את זה בנפרד כי זה חלק מערכה שמקבלים עם מינידיסקים מסויימים.אבל אם יש לך במקרה כרטיס קול audigy או LIVE! או כרטיס תואם CMI8738 תוכל לקנות את זה
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר יכול להיות שלא הבנתם אותי... כאילו אני יודע איך להקליט מהמחשב כי יש לי כבל שני זכרים אבל התכוונתי לכבל שממיר מהחיבור הרגילל USB כדי שאני אוכל להעביר במהירות, כך שזה יעביר ולא יקליט-> כמו בדגמים היותר חדשים.
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים זה אתה לא יכול לעשות מכיוון שאין לך מכשיר תומך NETMD.אתה יכול לחבר לusb מעביר לאופטי במקרה הטוב וזה ייתן לך הקלטה איכותית אבל במהירות רגילה.
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים אין שום הבדל במהירות. המוסיקה תתנגן באותו קצב. וההקלטה תתבצע בקצבה של הנגינה.המוסיקה לא מועברת כמידע אלא כסאונד.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים אני מסכים איתם.ראיתי את החיבור שאתה מתאר הוא לא ישפיע על המהירות, הוא לא יכול.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מחבר אז בעצם הוא לא שווה כי אני לא מקבל יותר כי האיכות שיש לי מעולה אני לא צריך יותר ממנה כל מה שאני צריך זה מהירות העברה למיני דיסק כי אני לא רוצה להקליט את השיר כי יש שירים שאני אוהב של OPETH שהם 10 דקות ואפילו יותר!!! ואין לי כח לחכות עד שזה מקליט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.