עבור לתוכן

החרדים הפגינו נגד אגד בי-ם: רוצים קווי מהדרין(YNET

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאתה מבוגר, אבל לפי צורת הכתב שלך אתה כנראה הרבה יותר מבוגר ממה שחשבתי... ב2000 שנה... פחות או יותר...

הכתיבה, הכתיבה, לא הכתב.

פורסם

בתור אחד שנוסע בקביעות מירושלים לצפת וחזרה. בשני הערים יש ריכוז גבוהה של חרידים, יש מין הסכמה בע"פ שהגברים יושבים בקדמת האוטובוס והנשים מאחורה.

זה ממש מגעיל לראות איך איזה אבא שולח את הבנות שלו לשבת לבד מאחורה כשהו יושב מקדימה.

אני אישית שם זין על זה ויושב איפה שבא לי, ואם מישהו מתלונן:"אוטובוס של אבא שלך?"

פורסם

הכתיבה, הכתיבה, לא הכתב.

צודק. לא שמתי לב לזה בהודעה ההיא...

פורסם

לא יודע מה איתכם אמנשים אבל המדינה שלנו ריבונית זאת אומרת שכולם שווים וגם המיעוטים אך הם אמורים לקבל את מה שהמדינה מציעה

אני מחשיב את החרדים מיעוט למרות שבאופן כלשהו הם יהודים ... איך לדעתי צריך קצת להרגיע אותם ובאמת לסגור להם את הקווים

תאמת בזמנם לפני 3000 שנה נגיד היה סוס ועגלה הגיע הזמן שיחליפו תחבורה

תגיד הכל בריא איתך? באופן כלשהו? ה"סוג" הזה של היהודים היה פה לפני שנולדת ויהיה פה אחרי שתלך (עד 120, כמובן).

אתה צודק שצריך להרגיע אותם, ואפילו שאני דתי אני ממש שונא את כל ההפגנות המפגרות שלהם שהם רוצים קווים נפרדים. אף אחד לא חייב להם כלום. בנוסף לדרישות שלהם הם גם לא עושים כלום לטובת המדינה (חלקם הממש קטן עושה; צבא וכאלה), רק דורשים ודורשים ודורשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים