עבור לתוכן

החרדים הפגינו נגד אגד בי-ם: רוצים קווי מהדרין(YNET

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3705849,00.html

כתבה מי יונט כבר אין לי מה להגיד מה שהולך במדינה הקטנה הזאת

כאילו דמיינו עיר גדולה וכמה זבל הולך כאן לא מספיק לנו בעיות עם שכנים עכשיו גם אלו השתגעו

זה כאילו לכל העולם נידפק השכל כבר לא מבין אנשים לא מבין מה הולך כאן או שאולי אני נידפקתי והכל ניראה לי מוזר מה לא טוב להם???

שיפסיקו להם את הקו בכלל ?? וילכו ברגל?? מה מה הבעיה של האנשים???

אני כבר מנסה לא לראות חדשות כי אני כבר יודע מה יהיה תאונת דרכים , עוד עימות בעזה ,ושוב מנסים לשלום שאף פעם לא יגיעו כאילו שיפסיקו לשדר חדשות אולי העולם ירגע אם לא ידע מה הולך אני לא יודע כבר

תעזרו לי פה אני מבולבל לגמרי!!!

פורסם

שיקימו חברת תחבורה ציבורית משלהם.

פורסם

הסחטנות הכאילו דתית הזו שכולה רק כוחנות ואלימות בחסות הקפוטה, הזכירה לי מעשה שהיה בניו יורק לפני יותר מעשור שנים.

ראו החסידים בבורו-פארק בניו יורק כי האוטובוס הנוסע ברחובותיהם נהוג בידי אשה, ר"ל, והודות לחינוך הטוב שלהם יתעוררו בראשי האברכים כל מיני מחשבות זימה ודמיונות על סקס רק מלחשוב על כך שיושבת נהגת לפניהם ולא נהג, ודרשו מהעיריה כי בקוי האוטובוסים בהם נוסעים החרדים הללו ינהגו רק גברים, רצוי יהודים כשרים ושומרי שבת שיבינו ללב חרדי כמותם.

ענו להם מהעיריה כהאי לישנא:

החוקה האמריקאית אוסר על אפליה בעבודה מנימוקי מין ודת.

מאידך, אין החוקה אוסרת עליכם ללכת ברגל.

ואף אברך לא סטה מדרכו הקדושה בגלל מראה הנהגת, כפי שגם לא נמנע משימוש באוטובוסי הזימה הללו.

ותשקוט הארץ ארבעים שנה.

פורסם

הסחטנות הכאילו דתית הזו שכולה רק כוחנות ואלימות בחסות הקפוטה, הזכירה לי מעשה שהיה בניו יורק לפני יותר מעשור שנים.

ראו החסידים בבורו-פארק בניו יורק כי האוטובוס הנוסע ברחובותיהם נהוג בידי אשה, ר"ל, והודות לחינוך הטוב שלהם יתעוררו בראשי האברכים כל מיני מחשבות זימה ודמיונות על סקס רק מלחשוב על כך שיושבת נהגת לפניהם ולא נהג, ודרשו מהעיריה כי בקוי האוטובוסים בהם נוסעים החרדים הללו ינהגו רק גברים, רצוי יהודים כשרים ושומרי שבת שיבינו ללב חרדי כמותם.

ואף אברך לא סטה מדרכו הקדושה בגלל מראה הנהגת, כפי שגם לא נמנע משימוש באוטובוסי הזימה הללו.

ותשקוט הארץ ארבעים שנה.

פה זה לא ארה"ב והשטות שפלטת מהפה תגרום ללהט חסר תועלת

הפתרון, לא לספק להם קווים

הם בעצמם לא רוצים, אין בעיה, לא צריך.

תרשה לי לדבר כאובייקטיבי בעניין

החילונים הם אידיוטים ממדרגה ראשונה, הם ממשיכים ללכת ראש בקיר

הפתרון, לסגור תקווים באופן מוחלט

התוצאה: "אוקי אוקי תעשו קווים רגילים רק תחזירו תפאקינג קווים"

פורסם

אני דווקא חושב שאין בעיה להפעיל קווים נוספים(נוספים! לא על חשבון הקווים הרגילים) לחרדים במידה וגודל האוכלוסיה שמשתמשת באותו קו אכן מצדיק את זה מבחינה כלכלית, כמובן שבלי קשר לזה על כל פעולה אלימה יש להפעיל את המשטרה ולעצור את המתפרעים.

פורסם

יחסית לציבור שעושה כל כך מעט יש לו יותר מדי דרישות.

לא טוב להם? שיעשו בעצמם חברה והם יהיו הנהגים.

פורסם

עוד מעט רוני יבוא ויגיד לכם שבימות המשיח הנבואה אומרת שכולם ישנאו את החרדים.

חח מעניין למה ?! :nixweiss:

הם בסך הכל לא עושים כלום לא תורמים כלום.אומרים לכולם איך לחיות.הדבר שהכי שנוא אצל בני אדם שאומרים להם איך לחיות(במיוחד בכפייה)

למה לשנוא אנשים כאלה אני לא מבין...טוב זה ימות המשיח..

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם אמנשים אבל המדינה שלנו ריבונית זאת אומרת שכולם שווים וגם המיעוטים אך הם אמורים לקבל את מה שהמדינה מציעה

אני מחשיב את החרדים מיעוט למרות שבאופן כלשהו הם יהודים ... איך לדעתי צריך קצת להרגיע אותם ובאמת לסגור להם את הקווים

תאמת בזמנם לפני 3000 שנה נגיד היה סוס ועגלה הגיע הזמן שיחליפו תחבורה

פורסם

אני דווקא חושב שאין בעיה להפעיל קווים נוספים(נוספים! לא על חשבון הקווים הרגילים) לחרדים במידה וגודל האוכלוסיה שמשתמשת באותו קו אכן מצדיק את זה מבחינה כלכלית, כמובן שבלי קשר לזה על כל פעולה אלימה יש להפעיל את המשטרה ולעצור את המתפרעים.

ברגע שיפעילו קווים נוספים בשבת, אין לי בעיה שיפעילו קווים נוספים שיש להם ביקוש.

פורסם

כמובן, זה לא חד צדדי. אם יש ביקוש שיצדיק את העלות של הפעלת קווים בשבת אז צריך לבצע את זה באותה המידה.

פורסם

פה זה לא ארה"ב והשטות שפלטת מהפה תגרום ללהט חסר תועלת

הפתרון, לא לספק להם קווים

הם בעצמם לא רוצים, אין בעיה, לא צריך.

תרשה לי לדבר כאובייקטיבי בעניין

החילונים הם אידיוטים ממדרגה ראשונה, הם ממשיכים ללכת ראש בקיר

הפתרון, לסגור תקווים באופן מוחלט

התוצאה: "אוקי אוקי תעשו קווים רגילים רק תחזירו תפאקינג קווים"

לא שטות, היגיון בריא.

אם כל כך קשה לך לשבת ליד נשים

באוטובוס, לך ברגל.

פורסם

לא שטות, היגיון בריא.

אם כל כך קשה לך לשבת ליד נשים

באוטובוס, לך ברגל.

:nixweiss:

נו, אתה משחק אותה טיפש?

אתה לא מבין את ההיגיון במה שאמרתי

השכונות האלה בכל מקרה מכילות רק חרדים

במקום להעלות את הבלאי של המנועים של האוטובוסים שיעברו שם

פשוט לא להוציא לשם אוטובוסים

הרבה יותר פשוט וחסכני

פורסם

לא יודע מה איתכם אמנשים אבל המדינה שלנו ריבונית זאת אומרת שכולם שווים וגם המיעוטים אך הם אמורים לקבל את מה שהמדינה מציעה

ואם מחר אני אחליט שאני יכול לנוסע רק באוטובוסים וורודים, המדינה צריכה לצבוע בשבילי את האוטובוסים בוורוד?

פורסם

:nixweiss:

נו, אתה משחק אותה טיפש?

אתה לא מבין את ההיגיון במה שאמרתי

השכונות האלה בכל מקרה מכילות רק חרדים

במקום להעלות את הבלאי של המנועים של האוטובוסים שיעברו שם

פשוט לא להוציא לשם אוטובוסים

הרבה יותר פשוט וחסכני

אז מה אתה מתווכח? אתה אומר את אותו הדבר בדיוק.

פורסם

ותשקוט הארץ ארבעים שנה.

אני יודע שאתה מבוגר, אבל לפי צורת הכתב שלך אתה כנראה הרבה יותר מבוגר ממה שחשבתי... ב2000 שנה... פחות או יותר...

בכול אופן, דבר טוב אחד יש לי להגיד על האמריקקים וזה שהם הולכים "לפי הספר". יש חוק, ואין שום סיבה לזוז ממנו בשביל גחמות של כל פוץ. רק בארץ על כל פסיק יש ספר של יוצאים מהכלל וכל מיני לולאות שמעוותות את החוק למשהו שנהייה בגדר המלצה בלבד רק כדי להרוויח עוד 5 קולות בבחירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים