עבור לתוכן

דרוש גריז תרמי

Featured Replies

פורסם

הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...)

תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח

תודה לעוזרים.

פורסם

arctic cooling mx-2

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע במזרק של 4 גרם... זה המון בשבילי... יש אולי מזרקים של 2 גרם או אפילו פחות?

אגב, איך המישחה של זלמן (זו עם המברשת)?

פורסם

הMX-2 משחה מעולה נמרחת מאוד בקלות ועולה סביבות ה40 ש"ח. לעומת הזלמן היא יותר טובה בכמה מדרגות...

אגב לפי הכותרת שלך אתה צריך לפרסם בלוח דרושים ולא בפורום כאן... :lol:

פורסם
  • מחבר

ההודעה הזו ^^^ חסרת ערך לחלוטין.

מה זה "כמה רמות מעל"? מה, היא מקפיאה את המעבד ברגע שמורחים אותה? כולא מישחה... יש מישחות מעפנות של כל מיני חברות ג'נריות (שאני די בטוח שהם שמים סתם משחת שיניים או משהו כזה), ויש מישחות טובות של חברות מוכרות בתחום הקרור...

בכול אופן, יש לי עוד שאלה (וראבק, מי שלא מבין על מה השאלה אפילו שלא יגיב)

כל המשחות מבוססות על אבקת אלומינה, או שיש משחות שמבוססות על חומרים אחרים (מידע די חרב על אלומינה, קצת קשה לי לראות איך היא עוזרת בקרור- או בכלל באה במגע עם אזור שמשנה טמפ' בצורה קיצונית...)

פורסם

יש לך את הARCTIC SILVER שמגיע בשפורפרת של 1 גרם

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור בבקשה?

פורסם

זה לא AS... לא משנה מה התמונה אומרת

פורסם
  • מחבר

המחיר פחות חשוב לי... כל עוד המשחה טובה ולא בכמות גדולה (אני שם מישחה פעם בשנה במיקרה הטוב... נראה לי שהיא תתקלקל עד הפעם הבאה, וחבל סתם לקנות כמות גדולה)

פורסם

פותח התרד אני לא מבין על מה הסוגיה הבעייתית בדיוק ?

יש את המשחות הנפוצות בשוק של AC/AS/ZALMAN/OCZ שיספקו אותך ויהיו מצויינות..

המשחות מגיעות ממשקל של גרם וקצת והלאה..שכן מתחת לזה אין כדאיות בקניה/מכירה של המוצר..

אז תשקיע 35+- שקלים על 3 גרם ויהיה לך לשימוש של שנים..משחה לא מתקלקת..אתה יכול להשתמש בה גם אחרי שנה ויותר (בתנאי אחסון נורמלים)..

פורסם
  • מחבר

OK, נראה לי מחר אני אזמין משהו מנעה\ פנדס... נראה מה הם ימליצו לי...

ואני רוצה לקנות כמה שפחות כי כנראה בפעם הבאה שאני ארצה להשתמש בה כבר יהיו מעבדים אופטיים וגופי קרור שעובדים על לייזרים (היום משתמשים בליזרים כדי להגיע קרוב לאפס המוחלט..)

המחיר לא בעיה (הבדל של 10 ש"ח זה לא מה שיהרוג אותי)- הבעיה שאני אשתמש בטיפה ואזרוק את השאר (אני בספק אם אחד החברים שלי יודע בכלל מה זה משחה תרמית ואיפה שמים אותה...)

אם למישהו יש הצעות לדגמים\ סדרות ספציפיות העזרה תתקבל בברכה...

ושוב תודה לעוזרים :)

פורסם

לא קיבלת מספיק המלצות כבר .. :silly: :s05: :kopfpatsch:

ולמה לזרוק ? שים במגירה וזהו..

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא מזיק לקרוא עוד הצעות :)

וקשה לי להאמין שהמשחה לא מתקלקלת... לכול דבר יש תאריך תפוגה, במיוחד לכימיקלים שכאלה... בכול אופן, בלי קשר לכמות- מה הכי cost-effective?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים