עבור לתוכן

מחפש מסך 4:3 19" (או 20 ) פנל איכותי ( לא TN) עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ...

יש המלצות ?

פורסם

HP LP2065

LG L2000CP

וב-19" יש Samsung 971P.

פורסם
  • מחבר

HP LP2065

LG L2000CP

וב-19" יש Samsung 971P.

22" לא נוח למי שאמור להישתמש בו. ומסתבר שגם 20.

ה 917P נראה מעולה, רק לפי הביקורת באתר שלכם אין לו VEAS 100 . האם כך הדבר ? לא הצלחתי למצוא ספיקציות שלו באתר של סמסונג.

מצאתי גם HP LP1965 אבל להזמין אותו מחול לוקח לספק המון זמן ...

עוד הצעות ?

פורסם

תנסה לברר איתו למה 22" או 20" לא נוחים לו לשימוש...

בסופו של דבר מבחינה כספית, עדיף מסך גדול יותר כיום.

והכי חשוב, מה השימושים שיהיו לו מהמסך בסופו של דבר?

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא לעבודה משרדית (!) כאשר התנאי הוא לא פנל TN (למה ? כי יש כסף. נסתרות הן דרכי האירגונים הגדולים)

והרזולוציה צריכה להיות 1024*1280 נייטיב על מנת להתאים לאפלקציות אירגוניות ישנות.

חשבתי לתקוף את הנושא מזווית אחרת - אולי למצוא אפלקציה שעושה ZOOM על חלון ספיציפי, ואז אני אוכל באמת לעבור ל 20" או 22 WIDE...

פורסם

והרזולוציה צריכה להיות 1024*1280 נייטיב על מנת להתאים לאפלקציות אירגוניות ישנות.

אם ככה עדיף שתלכו על Samsung 971P וזהו.

או אם תמצא איפשהו שאריות של Lenovo L192p.

פורסם
  • מחבר

971P כאמור בלי VEAS , גם תנאי הכרחי (המסכים יושבים על סטנד מיוחד )

הלנובו הוא WIDE.

כנראה שבאמת כבר אין ...

אז שאלה אחרת : זכור לי בזמנו שהיו מסכים WIDE שיכלו לעבור ל יחס 4:3 בליחצת כפתור. יכול להיות שזה יפתור לי את הבעיה ? (כלומר יציגו את 1024*1280 באופן אופטימלי ?)

פורסם

ה-L192p הוא לא wide, אבל לא משנה, כי לא תמצא כזה...

יש מסכי wide שיודעים לעשות מיפוי פיקסלים של 1:1 ולהציג רזולוציה לא רחבה במסך רחב בלי מתיחות (למרות שה-2209WA שהמליצו עליו דווקא לא יודע), אבל אז אתה מאבד הרבה שטח פיזי, אז מה הרווחת בזה?

באופן עקרוני, אפשר גם במרבית המקרים לעשות את המיפוי הזה באמצעות דרייבר כרטיס המסך. ואז אפשר לעשות את זה בכל מחשב.

מה רע במסך 20" לא רחב, אגב? האם כל-כך נורא יהיה שהרזולוציה הטבעית (1600X1200) תהיה גבוהה יותר מ-1280X1024?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים