פורסם 2009 באפריל 2316 שנים יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אתה מדבר על החיבור סאטה השני?אם זה החיבור שיותר קרוב לכוננים גם לי הוא עושה אותן בעיות... הייתי בטוח שמשהו נדפק בו פיזית
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים תנסה לשנות כניסה אם אני זוכר יש שתי כניסות ל sata ,וגם תחליף כבל אולי הוא לא תקין .מה השגיאה שהוא רושם לך .אני חושב שזה שייך יותר לפורום תמיכה תכנית ....
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםאתה צריך לטעון דרייברים לבקר ה-SATA ובהתקנת הווינדוס לבקש לטעון אותם כשאתה נשאל על כך.תוכל להוריד אותם מהאתר של Asrock.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר בדקתי את הכבל! הוא תקין..ניסיתי את שתי חיבורי הsataהטעות שהוא מראה לי זה אחרי שהוא טוען את הדיסק ווינדוס האו שואל אם להתקין או לתקן אני לוחץ על להתקין את הווינדוס ואז הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח.. (ממש תודה לכל העוזרים!!)
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר אני כן התייחסתי...! איך אני יכול להתקין דרייברים אם אני לא יכול להתקין ווינדוס??
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אתה לא מתקין. אתה טוען דרייברים על תקליטון (פלופי דיסק) ובעת ההתקנה אתה לוחץ F6 (לא זוכר בידיוק איזה כפתור, אבל דיי בהתחלה רשום לך שאם אתה רוצה לטעון דרייברים אז תלחץ X- כפתור כלשהו)- אתה טוען את הדרייברים ומתקין ווינדוס. זה הכל.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תשאל בפורום ווינדוס (אולי יש סטיקי כללי לשאלה כזו קטנה)- אולי יש דרך אחרתאבל עד כמה שאני יודע, זה אחד החסרונות הגדולים שהיו בעבר כשהיו מתקינים מערכת הפעלה על דיסק קשיח SATA (כשהלוח דורש דרייברים). אין דרך אחרת, תצטרך לחבר כונן פלופי ולהתקין את הדרייברים.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים גם אני, אבל הבקר שלו הוא של SATA 1.5Gbps ולא 3.0Gbps, הוא צריך דרייברים בשביל זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.