עבור לתוכן

מהם המאווררים הטובים ביותר ביחס ביצועים\רעש?

Featured Replies

פורסם

מאיזה ערך ביחידות db ניתן לשמוע באוזן בלתי מזויינת?

כמה CFM מינימום צריך מאוורר לזרוק ע"מ שיחשב למאוורר חזק יחסית?

פורסם

בהתחשב בזה שמארז טוב מבודד חלק מהרעש (אך מהצד השני אני מאמין שיש יותר ממאורר אחד...) ואתה לא יושב עם האוזן על המאורר אלא במרחק של חצי מטר מינימום אז כל מה שמתחת ל25 אני לא מאמין שתשמע. ואם זה יותר ממאורר אחד אז יותר באיזור ה22...

פורסם

יש את המאווררים של אנרמקס ושל ונטק , הם מאוד שקטים ביחס לדחיפת אויר/רעש

יש את סידרת המאווררים השקטה של ונטק שנקראת vantec stealth הם מאוד שקטים.

פורסם

(בקרוב סקירת מאוררים באתר)

בכל אופן לדעתי כיום הכי כדאי לקנות מאורר חזק יחסית ולחבר אותו לפאןבאס או ישר לקנות מאורר עם שליטה על המהירות. כמו הוונטק טרמופלו או הSF2 או המאורר של זלמן וכו...

פורסם

יש את המאווררים של אנרמקס ושל ונטק , הם מאוד שקטים ביחס לדחיפת אויר/רעש

יש את סידרת המאווררים השקטה של ונטק שנקראת vantec stealth הם מאוד שקטים.

לי יש vantec stealth בגודל 120

אתה לא שומע אותו בכלל אבל מהצד השני הוא גם לא מצטיין כל כך בדחיפת אויר ככה שיש כאן משוואה של רעש מול יעילות.

פורסם

כמו הוונטק טרמופלו

אז יש את המאוורר הזה ::) , הוא גם שקט וגם ניתן לשליטה על המהירות.

ו41CFM +- זה כבר מאוורר חזק ועוד 37dB זה יחסית שקט..

פורסם

37 זה רחוק מלהיות שקט... אני לא סובל כל דבר שעובר 30 DB . ה VANTEC EAROFLOW שלי מפיק 33 DB על המהירות המרבית והרעש שלו מעצבן אותי ... מכאן המסקנה שאני מסתדר רק עם 30 DB מינוס 8).

לידע הכללי במקרה ולא ידעתם .. כל DB אחד זה פי 10 מהקודם. נגיד הרעש של 31 DB הוא פי 10 מרעיש יותר מהרעש של 30 DB.

פורסם

לפי מיטב זכרוני כל 10 דציבלים זה פי 10 יותר.

פורסם

37 זה רחוק מלהיות שקט... אני לא סובל כל דבר שעובר 30 DB . ה VANTEC EAROFLOW שלי מפיק 33 DB על המהירות המרבית והרעש שלו מעצבן אותי ... מכאן המסקנה שאני מסתדר רק עם 30 DB מינוס 8).

לידע הכללי במקרה ולא ידעתם .. כל DB אחד זה פי 10 מהקודם. נגיד הרעש של 31 DB הוא פי 10 מרעיש יותר מהרעש של 30 DB.

מזל שזה לא נכון....

אחרת תחשוב על מאוורר 20DBA, שומעים אותו כשמתקרבים אליו. עכשיו תחשוב על 50DBA כמו ה-60MM של DELTA, לפי מה שאתה אומר זה פי 10 בחזקת 30 יותר חזק.... רעש בעוצמה כזאת לא יפריע לך כי אתה תמות ברגע שתדליק את המחשב (שכמובן יהרס מיד ואחריו כל השכונה שלך)

פורסם

מזל שזה לא נכון....

אחרת תחשוב על מאוורר 20DBA, שומעים אותו כשמתקרבים אליו. עכשיו תחשוב על 50DBA כמו ה-60MM של DELTA, לפי מה שאתה אומר זה פי 10 בחזקת 30 יותר חזק.... רעש בעוצמה כזאת לא יפריע לך כי אתה תמות ברגע שתדליק את המחשב (שכמובן יהרס מיד ואחריו כל השכונה שלך)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם אתה אוהב מאווררים שקטים אבל "ביצועיסטים" לאיוורר המארז אז 120 הם הכי מתאימים לעבודה. בגלל הגודל גם במהירות סיבוב איטית הם יעבירו יותר\כמות שווה של אוויר ממאוורר 80 רועש יחסית. שימוש מיירבי במאווררי 120 שקטים יחסוך כאב ראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים