עבור לתוכן

XFX היא חברה טובה לכרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ברור רק שאני לא רוצהSE...

כי הוא אלבאמת חרא :/

פורסם

לא צריך כל כך להשפיל את הכרטיס הזה ! >:(

אצלי ut2003 רץ בסדר על הגדרות המקסימום על 800*600*16 ואפשר בלי בעיות לשחק במשחק

פורסם

אתם כולכם בפורום הזה תמיד מורידים את הערך של דברים!

הכרטיס הזה הוא מצויין !!! הוא מאד חזק והוא יריץ לך UT 2003 מעולה בתנאי ששאר חלקי המחשב שלך הם ברמה טובה, זה כרטיס זול ומאד משתלם!

תפסיקו להוריד את הערך של הכרטיסים ברמות הבינוני - נמוך! כולכם פה מליאנים שקונים רדאון 9800 ו 5900 כל שני וחמישי!

אחי, הכרטיס הזה מאד יספק אותך, תקנה אותו ואל תתיעץ איתם יותר מידי כי הם רק יבאסו אותך

פורסם

אתם כולכם בפורום הזה תמיד מורידים את הערך של דברים!

הכרטיס הזה הוא מצויין !!! הוא מאד חזק והוא יריץ לך UT 2003 מעולה בתנאי ששאר חלקי המחשב שלך הם ברמה טובה, זה כרטיס זול ומאד משתלם!

תפסיקו להוריד את הערך של הכרטיסים ברמות הבינוני - נמוך! כולכם פה מליאנים שקונים רדאון 9800 ו 5900 כל שני וחמישי!

אחי, הכרטיס הזה מאד יספק אותך, תקנה אותו ואל תתיעץ איתם יותר מידי כי הם רק יבאסו אותך

צודק!ואם אין לו את התקציב הדרוש לקנות 9800 /5900 ?!

אני קניתי את הכרטיס שלי לפני קצת יותר מחצי שנה והוא היום מספיק לי לכל משחק . אבל אתה מתכנן לקנות אותו בזמן הקרוב אז אולי תשקול לקנות משהו קצת יותר חזק כדי שהכרטיס יריץ לך הכל יותר זמן

פורסם

אף אחד לא אמר לקנות 9800.. גם לא 9700..

כרטיס בינוני כמו ה-9600P יהיה הכי טוב כיום אבל עולה פי 3+, למאותגרי תקציב שעדיין רוצים לשחק - Ti4200..

אבל לא GF4MX, הם פשוט חלשים מדי למשחקים החדשים.

זכור לי בזמנו כש-UT2K3 יצא, Rockford יתלונן שגם ה-R8500 (שווה ערך ל-GF3Ti500) לא הצליח להריץ הכל בצורה הטובה ביותר.

וה-GF3Ti500 הוא ברמה קצת יותר נמוכה מ-Ti4200.

פורסם

התקציב של הבחור הוא 300 שקל ! מה שאתם מציעים לו פה זה פי שניים ופי שלושה ממה שיש לו

תראה, אני מציא לך לחסוך או לבקש מאבא עוד 80 שקל ולקחת רדאון 9100 עם 64 מגה

או שאם אין מצב תלך פשוט על הגיפורס 4 440 אבל לא SE

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני ינסה לשכנע את אבא שלי!

:D

פורסם

אממ,אני לא הייתי ממליץ על ה"פירמה" הזאת מהסיבה הפשוטה ש-XFX=Pine,לא g00t :-X.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים