עבור לתוכן

רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ישן פנטיום 4 3.0

Featured Replies

פורסם

המעבד תוקע אותי בהרבה משחקים חשבתי אולי אם נעשה לו אוברקלוק יעזור במשהו .

עכשיו רציתי שתביאו ליהסבר קטן והאם זה שווה בכלל את המאמץ ואם צריך לקנות משהו קירור משחות כל זה תמליצו (לא משהו יקר)

:cool2:

פורסם

לפני שאנחנו נמליץ לך על מה לרכוש, קודם צריך לשאול את השאלה האם כדאי לרכוש?

ע"י זה שתציין את המפרט שלך נוכל לדעת בערך האם בכלל תוכל לעשות OC שישפיע למה שאתה רוצה להשיג.

פורסם

תן כל מה שאתה יכול לרמת הדגם, אם המעבד שלך עובד בFSB 800MHZ והלוח שלך תומך עד 800FSB והזיכרונות הם DDR400, סביר שלא תגיע רחוק מדי.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי גם עם ספק חלש אז כניראה שאני יוותר..

יש לי עוד שאלה הכרטיס שלי 1950pro של ספיר לפני כמה זמן בדקתי כמה מעלות הוא אז ככה על מנוחה הוא היה 80 מעלות ואיך שהפעלתי atitool על scan

עלה למאה מעלות והמשיך לעלות עד איזה 108 אחרי זה הוצאתי את הכרטיס פירקתי את הקירור ניקיתי אותו מכניס אותו שוב ועכשיו ב ati tool זה לא מראה לי טמפרטורה לא יודע למה וגם בrivatuner פעם אחת הצלחתי רק ומאז לא מצליח בקיצור מה אפשר לעשות ?

פורסם

המחשב שלי גם עם ספק חלש אז כניראה שאני יוותר..

יש לי עוד שאלה

לפני שאתה שואל עוד שאלה לא ענית לנו על השאלה הראשונה-מה שאני וyz101 שאלנו אותך.

לגבי השאלה שלך אני ממליץ שתעביר את השאלה לפורום כרטיסי מסך שם ידעו לענות לך

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי לי תוכנה לבדוק את זה אפילו ואני לא מצליח גם לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ניסיתי כמה תוכנות אבל הופיע שגיאה שזה לא תומך במעבד

פורסם

אתה מוזמן להוריד CPU-Z ותתן תמונות מהתוכנה של לשונית CPU,MAINBOARD,MEMORY.

אתה יכול להריץ את התוכנה הזו מספר פעמים במקביל....

וטמפ' תוכל לבדוק עם REAL TEMP או CORE TEMP אם אני לא טועה מומלץ לP4 הCORE TEMP.

פורסם

Class889 התוכנות REAL TEMP או CORE TEMP מותאמות לקריאה החיישן הדיגיטלי (וחישוב) של מעבדי הC2D/Q והמעבדים של AMD..

הם לא יציגו טמפ' של P4 !

לגבי השאלות שלך פותח התרד..המעבד והמערכת בכללי אכן מגבילות אותך..אבל גם בOC הם ימשיכו להגביל אותך..

והתקיעות לא נובעות מהמעבד ה"חלש" יחסית..אלה מנפח הזיכרון הנמוך ואולי לפי מה שציינת גם מהטמפ' של כרטיס המסך..

ניסת לבדוק טמפ' עם GPU-Z ? ניסת לעדכן דרייברים ואז לבדוק טמפ' ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא מצליח לראות טמפ' עם שום תוכנה...

והאם שידרוג ל 2gb יעזור ?

פורסם

תבדוק בביוס..ו2GB יעניק לך עוד מרווח נשימה מספק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים