פורסם 2009 באפריל 2216 שנים שלום לכולם,אני רוצה להתחיל לעשות OC למעבד יש לי לוח של ASUS ואני לא מוצא את הפונקציה של המחלק שקובע את היחד בין התיזכורונת לFSB, איך קוראים לו שם ואיפה בדיוק הוא נימצא?.וגם האפשרות שאני יוכל לשנות מתחים איפה היא?.תודה לעוזרים!!!.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים כנס ללשונית המתקדם ואת האופציה של AI OVERCLOCK שנה לMANUAL..תראה מה הולך שם..מה גם שיש לך את החוברת של לוח האם..שם יש פירוט של הכול..
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר אוקי ניסיתי זה לא ממש חדש לי, זה סך הכל מראה לי את הFSB... ואני יקרא אחרי זה קצת בחוברת הוראות...רק עוד שאלה חשובה,עשיתי OC סתם לניסיון העלתי מ333 ל337 לא ממש משמעותי עשיתי SAVE והכל אבל אחרי זה המחשב לזמן ארוך ניתקע הכוונה שהוא במסך שחור לא עולה כלום והמאווררים פועלים על פול עוצמה, ואחרי שעושים ריסטרט זה כותב "הOC ניכשל לחץ F1 כדי לשנות את הOC, או לחץ F2 כדי להמשיך" ואם אני לוחץ F2 זה מעביר אותי כרגיל לשולחן העבודה....מה עושים\=
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים הוא ממש לא "מסובך ביותר"..אם תעיין בחוברת של לוח האם שלך..תקרא קצת ביקורות ומדיע מהפרוום וברשת..אז הדברים לא יראו לך גדולים ומסובכים..ולכן אני ממליץ לך להתחיל מזה..לפני הכל..
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר אני כבר מתחיל לקרוא בזה...אבל תוכ לבבקשה להגיד לי איפה בדיוק ללכת כדי לשנות את זה?.עריכה:איזה חלקים אצלי יכולים להגביל את המערכת שלי בOC חוץ מהלוח אם?.כי יש לי אפשרות לקחת לוח אחר...
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר כרגע לא...אבל זה יכול לתרום לעבודה שלו בזמן עומס יותר.ויש לי שאלה קטנה (מחבר) הלוח GA EP43 DS3L לכמה FSB הוא יכול להגיע?.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר אוקי אז לא תיהיה לי בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח הזה נכון? (לוח חינם).
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר אוקי עוד דבר קטן,אני רוצה לעשות OC במחשב של אח שלי עם מעבד E8400 ולוח של GB, עכשיו יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה הכל חוץ מהידע המעשי?.כי ניסיתי לעשות אצלי וזה כתב לי שאני במצב של OC עדיין ולא היה לי מושג איך לצאת מזה...סך הכל מה שאני עושה זה לכבות את הפונקציות שלא צריך וגם את האחרות, אחרי זה להתחיל לעלות 5-10 MHZ ולעשות אחרי כל העלאה לעשות עם תוכנת מאמץ שעה?. עד שאני מגיע לגבול מסוים או טמפ" גבוהה?.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.