עבור לתוכן

מחשב סלוני HTPC בעיקר עבור שמיעת מוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה.

האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה?

עמית

פורסם

רובם כן.

לשליטה נוחה הייתי מעדיף משהו עם מסך גדול יחסית.

פורסם

הוא רוצה גם ניגון ווידאו.

פורסם

הוא רוצה גם ניגון ווידאו.

אני מניח שיש גם סטרימרים לאודיו\וידאו עם מסך בשלט.

פורסם
  • מחבר

סטרימר זה דבר נחמד אבל לא מצדיק 2000 שקל, במחיר הזה אפשר לקנות מחשב HTPC בסיסי שנותן הרבה יותר וניתן לשידרוג.

אני עובד עם לאפטופ ולכן אני מעדיף שיהיה מחשב נוסף בבית אם אני צריך לקחת את הלאפטופ ובשביל לא להעמיס עליו.

אפשר לקבל המלצה על מארז מהזולים יותר שמגיע עם מסך מובנה?

תודה על התגובות

פורסם

לא נכון, זה הרבה יותר קטן, כל הממשק מובנה וזה מכשיר יעודי, חוץ מזה מאוד מאוד תתקשה ב2000 שקל לקנות מחשב HTPC עם יכולות של סטרימר טוב ושיראה נורמאלי, רק מארז HTPC טוב כמו שנתנו בלינקים עולה יותר מ1000 שקל...

פורסם
  • מחבר

רובם כן.

לשליטה נוחה הייתי מעדיף משהו עם מסך גדול יחסית.

איך אני יודע איזה מסך כן שולט על המחשב ואיזה לא?

יש לתכונה הזאת שם כלשהוא?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אני לא מכיר שם כולל לתכונה הזאת.

אפשר לשלוט בעזרת (כמעט) כול מסך על המחשב, אם דרך המסך עצמו(במסכי מגע יקרים כמו זה) או דרך תוכנה יעודית ושלט (במארזים פשוטים יותר כמו זה).

אישית, לי יש בבית את המארז השני שנתתי לינק אליו, ומארזים דומים עם מסכים טקסטואלים קטנים(16x2 במקרה הזה, אבל דעתי תופסת גם ל-4x20 וגדולים יותר) הם לא מספיק נוחים לשליטה על המחשב.

אם יש תקציב, המארזים עם מסכי מגע(המארז שקישרתי אליו עולה כ-2700 ש"ח בארץ) ממש נוחים לעבודה.

אחרת, או להדליק את הטלוויזיה כשרוצים לשמוע מהמחשב, או לקנות מראש שני סטרימטרים שונים, אחד לווידאו, ואחד לאודיו(ועדיף SB3).

אני לא מכיר מוצר אחד שעושה את הכול כמו שצריך ובזול.

פורסם
  • מחבר

בעזרת השלט והתוכנה ניתן לגשת לתיקיות במחשב ולבחור קבצים ספציפיים גם בלי להדליק את המסך?

אתה יכול לתת לינק לשלט כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים