פורסם 2009 באפריל 2216 שנים רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן?אם כן, אז איך עושים זאת?החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצדתודה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אפשר לעשות זאת. פשוט תגדיר את המסך השני כהמשך של ה- desktop ולא כשיכפול שלו.אני חושב שאתה יכול לשחק עם זה ב- catalyst תחת display properties אם אינני טועה. בוודאות אתה יכול לעשות זאת. (אני עושה זאת עם כרטיס 4850).אתה יכול גם להגדיר את זה גם דרך ה- display settings של הווינדוס.*שים לב שבמצב הרצוי אתה יכול לשנות את הרזולוציה של כל מסך בנפרד.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר ניסיתי לא עובד כשורהעשיתי: Extend main onto HDTVועל הטלוויזיה אני רואה רק את הרקע של החלונות ושום דבר יותר. אם אני מחליף ביניהם, אז המצב מתהפך ועל מסך המחשב אני רואה רק את הרקע של החלונות ועל הטלוויזיה את כל "המחשב".כמו שאמרתי קודם, מצב CLONE לא מתאים לי.מה עלי לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.