עבור לתוכן

להחליף לוח אם ולהוסיף כ. מסך

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי.

המפרט הוא:

לוח אם גיגבייט s3 ga p35

מעבד e6750 2.6

כ.מ. gf 8800 gt

השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה

או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה .

ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.

פורסם

לפי מה שאני יודעה SLI של NVIDIA עובד רק עם כרטיסים בעלי ליבה זהה!

בנוסף ה9400 לא שווה כלום מול ה8800GT שיש לך! ואין (מה שאני יודעה) לוח בעל SLI שעולה 400 שקל..

בנוסף אני לא היתי משנה כלום יש לך אחלה מפרט מה שכן היתי קונה קירור טוב ומבצע OC זה היה משפר את הביצועים ברמה מורגשת ידידי ;D

פורסם

תשכח מהרעיון הטפשי הזה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהמשחקים החדשים ירוצו על המחשב שלי אני לא בדקתי אותם אבל אחד שאני לא מכיר נקרה Cryostasis "לא קריסיס" לא עובד לי ברזולוציה סבירה.

איך יכול להיות שייצרו 9400 בעל 1 גיגה לעומת 8800 עם חצי גיגה ועדיין הישן יותר טוב? אני ממש לא מבין.

פורסם

9400GT זה 8500GT, מרוצה ?

הזיכרון לא משנה פה כלום.

פורסם

זיכרון = ביצועים

פורסם

זכרון חשוב לביצועים , אבל בהחלט לא קובע אותם. יש עוד כמה אלמנטים.

פורסם

מספר עובדות:

1. הזיכרון של 8800 למיניהם הוא GDDR3, מהיר לעומת הזיכרון של 9400GT 1GB שיהיה זיכרון GDDR2 שהוא איטי.

2. ל9400 ליבה חלשה בהרבה ותרומת הביצועים שלה גם אם היה ניתן להוסיף אותה, הייתה חסרת חשיבות.

3. בכל מקרה העלויות לא מצדיקות את זה.

לא ציינת רזולוציה, אבל 8800GT זה לא כרטיס חלש, למעט משחקים ממש כבדים הוא צריך לאפשר ביצועים טובים מאד בהגדרות גבוהות ב1024X1280 וקצת פושרים יותר ב1050X1680.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים