פורסם 2009 באפריל 2116 שנים בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר ממש חוקי מרפי ...אחרי שהתקנתי את המאוור הקדמי גילתי לתדהמתי שהמאורר האחורי לא פעול (לא פלא 60 מעלות !).כנראה שגמרתי את המאוור S-FLEX האחרון ב KSP נתניה !מהו מאוור ה 120 ממ הבא המומלץ במקומו (חשיבות השקט ....להזכירכם) ??? לא רוצה להשאיר יותר מידי את המחשב כך רק עם מאוור קדמי .תודה מראש, דרור.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה . רק אם אפש , מה ההבדל בין הדגם עם L וזה עם הסיומת PWM .הבנתי שזה קשור לאפשרות השליטה במהירות המאוור ?האים זה קשור לפציומטר שיש עליו ?כי לא ל כך הבנתי באתר הביית של AC מה באמת ההבדל.אשמח להסבר כללי על ההבדל והסבר פרטני לגבי דגם ה 120.כרגיל תענוג הפורום הזה, דרור.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים המוציא אוויר פחות משנה [גם מבחינת רעש מן הסתם] NOCTUA Scythe SilverStone THERMALTAKE VANTEC ZALMAN מה שמודגש אלה החברות היותר בולטות בתחום בכל מקרה יש ל ל ST מאווררים מעולים ויש לא מעט דגמים ל SCYTHE לא חיב את ה S FLEX שאותי מעצבן יאישת אם היתה לידי היתי מביא לך אותו יש לי 2 [בני פחות מחודש] ואני רוצה להחליף מארז
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים הL הינו דגם עם RPM נמוך יותר שיהיה שקט יותר..ויציג פחות ביצועים..הPWM היא אופציה לשליטה על המאוורר דרך מתח..אך השליטה תתאפשר רק עם היציאה בלוח האם שלך מאפשרת את זה (יציאה בעלת 4 פינים שבדרך כלל מגיע רק לחיבור של המאוורר של המעבד)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.