עבור לתוכן

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ? 2,060 הצבעות

1. 1. האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שואה יהודית? מאד לא סביר. שואה באופן כללי? מתרחש ברגעים אלו.

• תגובות 53
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שמח מאוד שאתה סומך על ואנונו, המקור האמין וחסר האינטרסים ביותר במדינה. כולנו מקווים שלישראל יש נשק גרעיני, אבל אתה לא ממש יכול לנפנף בזה.
פורסם

בכל אופן האם תיהיה שואה לעם היהודי - לא,לפחות כל עוד יש לנו מדינה.

בוודאי שלא יכולה להיות שואה לעם היהודי כל עוד יש מדינה יהודית בגלל חוק השבות, הבעייה שהמדינה היהודית פועלת תחת איום קבוע.

פורסם

^^

זה נכון כל עוד אותם יהודים יכולים לצאת מהמדינה שבה רוצים לטבוח בהם.

פורסם

אני שמח מאוד שאתה סומך על ואנונו, המקור האמין וחסר האינטרסים ביותר במדינה. כולנו מקווים שלישראל יש נשק גרעיני, אבל אתה לא ממש יכול לנפנף בזה.

לא אמרתי שאני סומך עליו, וגם זה שציטטת לא, הוא אמר "כנראה" וכנראה התבסס (כמו כל הפרסומים על הגרעין הישראלי) על עדות ואנונו

פורסם

ואני יוצא מנק' הנחה שאפילו אם יש נשק (ולמרות הכל, אני בכלל לא בטוח שיש), לא כל כך מהר יתחילו לחשוב על להשתמש בו.

פורסם

אני מאוד מקווה שלא יכולה להרחש עוד אחת.

ולא, מה שקורה בדרפור\קוריאה\סומליה זה לא שואה.

מצחיקה אותי הקלות בה משתמשים במילה הזאת, "רצח עם" מתאים בהרבה וגם קורה די הרבה.

מה שהגרמנים עשו היה שואה בכל מובן המילה,

אם ניקח לדוגמא את רצח העם הארמני נוכל עוד לכנות אותו כ"שואה לייט".

מצב בו מדינה מחסלת בשיטתיות ובצורה מאורגנת (תאי גזים, צעדות מוות, גטאות) אוכלוסיות גדולות = שואה.

וזה רבותיי כבר לא יקרה.

נקווה שגם המקרים של רצח עם ורצח המוני ייגמרו מתישהו, אבל אני בספק.

לעולם אכפת, אבל לא מספיק.

פורסם

ואני יוצא מנק' הנחה שאפילו אם יש נשק (ולמרות הכל, אני בכלל לא בטוח שיש), לא כל כך מהר יתחילו לחשוב על להשתמש בו.

אני חולק על דעתך

פורסם

לא צריך לקרוא לזה שואה -אבל מלחמת עולם שלישית זה סיכוי רב מאוד.... וגם זאת תיהיה מלחמה קשה ביותר.

פורסם

אני חולק על דעתך

אני מניח שהתכוונת לחלק של קיום הנשק, ולכן בקו התחתון, הדעה שלנו שווה בדיוק לכלום.

פורסם

אני מניח שהתכוונת לחלק של קיום הנשק, ולכן בקו התחתון, הדעה שלנו שווה בדיוק לכלום.

אני מתכוון לדעותיך בנוגע למדיניות השימוש בנשק הגרעיני.

אבל בעיקרון בנושא הזה אתה צודק כי איננו יודעים דבר בנושא.

פורסם

איזה שואה מה שואה אנחנו בין הצבאות הכי מתקדמים טכנולוגית והכי חזקים בעולם... סוריה לא מתקרבת לקצה הנעל של הצבא שלנו... פורסמו לא מזמן תמונות שמראות את הצבא שלהם (או של מדינה מזדיינת מוסלמית אחרת, לא זוכר איזו) ויש להם טנקים משנות ה- 40 וה- 50 עדיין... זה היה בעיתון.. אחד המצחיקים :silly: תחשבו חיובי אנשים :xyxthumbs:

פורסם

וואו תומוש, אתה בן 4 או משהו?

אף פעם לא מזלזלים באויב ובייחוד באחד שמקבל גיבוי מאסיבי מאירן.

פורסם

איזה שואה מה שואה אנחנו בין הצבאות הכי מתקדמים טכנולוגית והכי חזקים בעולם... סוריה לא מתקרבת לקצה הנעל של הצבא שלנו... פורסמו לא מזמן תמונות שמראות את הצבא שלהם (או של מדינה מזדיינת מוסלמית אחרת, לא זוכר איזו) ויש להם טנקים משנות ה- 40 וה- 50 עדיין... זה היה בעיתון.. אחד המצחיקים :silly: תחשבו חיובי אנשים :xyxthumbs:

למרות שכוחות השריון שלהם (ולמעשה, חלק נכבד מהצבא הסורי) במצב שהם מתחילים להתפרק בבסיסים, עדיין יש להם כוחות שריון גדולים בערך פי 2 משלנו, וזה לא דבר שאתה יכול לזלזל בו. חוץ מזה שאם מצרים מחליטים שלא בא להם להמשיך לשחק ב "שלום קר", אנחנו בצרות.

פורסם

:kopfpatsch:

Israel has the MK4 tank which is one of the best tank in the world and the best tank for operations on desert and rocky land.

Do you know anything about iranian tanks?

Israel has very good AA rockets(Hetz and patriot)

If Russia won't sell iran rockets,does iran hold any AA rockets?

Do you know anything about iranian airforce?

Navy?

Give hope in our country,it may be small but not weak.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים