עבור לתוכן

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ? 2,060 הצבעות

1. 1. האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אחרי שניסיתי לדבר עם אנשים רבים היום בנושא, ראיתי שרבים מחבריי בחו"ל כבר שכחו מהי השואה. אני שואל כי זה נטע בי הרגשה שההיסטוריה חוזרת, בעיקר לאור המכתב שכתב ריבלין על נאום נשיא איראן...

• תגובות 53
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוספת? רצח עם זה לא בלעדי ליהודים... תבדוק כמה מיליונים נרצחו בטיהורים על בסיס אתני מאז השואה...

פורסם
  • מחבר

נכון, אתה צודק, אבל השאלה בעינה...

פורסם

אנחנו מדברים על שואה יהודית ? או שואה בכללי?

פורסם

נכון, אתה צודק, אבל השאלה בעינה...

השאלה מטומטמת, גם המקרה הכי קיצוני כמו תקיפה גרעינית על ישראל זאת לא שואה.

פורסם

היום בעידן התקשורת זה קצת יותר בעייתי...

שואה בכללי יכולה להתרחש ומתרחשות "שואות קטנות" גם בזמן זה..

לדוגמא רצח העם בסודן..

אבל מאוד בעייתי לפעול במקומות האלו והממשלות שם מצליחות יפה מאוד למנוע מכתבים להיכנס(כמו צפון קוריאה) רק ששם זה לא בידיוק רצח עם, זאת הזנחה.

שואה לעם היהודי לא יכולה לקרות בעידן שלנו מכמה סיבות:

לישראל יש צבא חזק, בנות ברית חזקות שיעזרו לנו וייתמכו בנו בזמנים קשים, וכנראה ארסנל עצום של נשק גרעיני שבזכותו לא ניסו להשמיד אותנו שנית כמו במלחמת ששת הימים..

יש תקשורת היום שתחשוף את הזוועות לכל העולם והמדינות לא יישתקו..

אז אנחנו אולי ניפגע מאינתיפדות\פיגועים\ ומלחמות קטנות..אבל שואה לא נעבור...

פורסם

שואה לעם היהודי לא יכולה לקרות בעידן שלנו מכמה סיבות:

לישראל יש צבא חזק' date=' בנות ברית חזקות שיעזרו לנו וייתמכו בנו בזמנים קשים, וכנראה ארסנל עצום של נשק גרעיני שבזכותו לא ניסו להשמיד אותנו שנית כמו במלחמת ששת הימים..

יש תקשורת היום שתחשוף את הזוועות לכל העולם והמדינות לא יישתקו..

אז אנחנו אולי ניפגע מאינתיפדות\פיגועים\ ומלחמות קטנות..אבל שואה לא נעבור...[/b']

תרשה לי..

:lol: :lol: :lol:

למה נראה לך?

יודע מה זה גזענות?

יודע שחצי מהעולם הוא אנטישמי?

פורסם

כן אבל תלוי איזה עולם...

רוב בני האדם הם מוסלמים וחלק נכבד מהם רוצה אותנו מתחת לאדמה(יכולת לעשות זאת אין להם ממש) יש כמובן אנטישמיות בצרפת, גרמניה(שמשתיקים מהר מאוד לאור ההיסטוריה שלהם) וגם ארה"ב בעיקר הדרומית בקיצור אין מקום שאין...

אבל לא ייתנו לממשלות אנטישמיות לעלות לשלטון במעצמות..

יש היום סדר כלשהו, "מערכת אם תרצה" שנועדה לשמור איכשו על שלום יחסי...זה לא מושלם אבל שואה שנייה לנו בזמן הקרוב לא תיהיה..

בגלל חוסר יכולת לאילו שרוצים

פורסם

ואתה חושב שאם סוריה ואיראן למשל יחליטו לפתוח מלחמה על ישראל, אתה חושב שסוריה לא תוכל להשתלט על הגולן וא"כ על שאר הצפון?

פורסם

פעם אחרונה הם ניסו יחד עם הירדנים והמיצרים וארה"ב עצרה אותנו בדמשק...

חוץ מזה שידוע שהצבא הסורי על הפנים...היינו נכנסים לשטח האוירי של סוריה רק כדיי לנפץ את החלונות של אבא של אסד בעזרת בומים על קוליים..

לישראל אומנם צבא קטן אבל טכנולוגית הוא מאוד מתקדם...י כנראה גם הרבה דברים שאין לנו מושג עליהים...ולגביי האיראנים? גם להם אין צבא שיכול להסב נזק אמיתי לישראל...יש להם אבל טילים בליסטים ארוכיי טווח שמגיעים לכל נקודה בישראל...הם טוענים שאלפים אבל ידוע שהאיראנים סתם עושים שרירים ושבתכלס יש להם 100 טילים מבצעיים מכוונים לישראל(שאנחנו מסוגלים להוריד מהר מאוד) אני מאמין שיש להם יותר מ100 אבל זה עדיין לא רציני וגם יש לנו טילי חץ מוצלחים מאוד בכוננות גבוהה..וארסנל גרעיני להתראה..

אני חושב שאחמדינג'אד בכל זאת בן אדם שיודע מה(לא סתם הוא המנהיג) והוא מגיע מתרבות אחרת ששם עושים שרירים כדיי להרשים את האזרחים האנאלפבתים והעניים שהם רוב האוכלוסייה האיראנית...גם אם הוא ישים ידיו על נשק להשמדה המונית הוא מודע שברגע השימוש(שלא בטוח יצליח ובעיה להטיס לישראל בהצלחה ראש נפץ גרעיני(אין להם כרגע תטכנולוגיה) איראן עלולה להיחרב ע"י ארה"ב וישראל ותיהיה לאיראק 2..או שהוא באמת פנאטי שמאמין שאללה ישמור עליו והוא מוכן לעשות דבר כזה..(שזה סביר להניח שלא) וגם אם הוא ירצה רצון זה דבר נהדר>< כי לישראל יכולת ליירט טיל כזה ולשרוד פיצוץ כזה..פיצוץ גרעיני לא יגרום לשואה..(לא שאני אומר שפיצוץ גרעיני זה לא רציני כמובן).

פורסם

יש לך שואה באפריקה...

וכל העולם מתעלם.

ואפילו ישראל מוכרת להם נשק

פורסם

בצפון קוריאה מתו ברעב מליונים וממשיכים למות היום. מתנגדים לשלטון אמיתיים או מדומים נלקחים למחנות עבודה אכזריים.

בסין כולאים אנשים שמתרגלים מדיטצית "פאלון גונג" והם משמשים כעבדים ומשמשים כבנק איברים ונרצחים לפי דרישה.

בדארפור נרצחו ברבע מליון בני אדם.

בשורה התחתונה - כיום מתרחשות שואות בסדר גודל קטן יותר. אין שום סיבה שלא תתרחש גדולה יותר בעתיד

פורסם

אבל מאוד בעייתי לפעול במקומות האלו והממשלות שם מצליחות יפה מאוד למנוע מכתבים להיכנס(כמו צפון קוריאה) רק ששם זה לא בידיוק רצח עם' date=' זאת הזנחה.

בצפון קוריאה זה לא הזנחה, זה סתם חיסול של מתנגדי המשטר. העדויות מדברות על שיטות נאציות (תאי גזים), אגב. סביר להניח, אגב, שעל רוב המדינות שבהם יש מלחמות אזרחים ורצח עם, בכלל לא שמעת (מדינה שנקראת סומליה למשל, מכיר?)

זה, כמובן, בלי להזכיר את העוני והרעב, אבל זה לאו דווקא מאפיין מיוחד של צפון קוריאה, פרט לכך שהם גם לא מוכנים לקבל סיוע מהמערב

לישראל יש צבא חזק, בנות ברית חזקות שיעזרו לנו וייתמכו בנו בזמנים קשים, וכנראה ארסנל עצום של נשק גרעיני שבזכותו לא ניסו להשמיד אותנו שנית כמו במלחמת ששת הימים..

ארסנל עצום של נשק גרעיני? אני מבין שביקרת במאגרים האלו לאחרונה, לפי הבטחון בדבריך. ואגב, אני מקווה שכשאמרת ששת הימים התבלבלת עם מלחמת יום כיפור

רוב בני האדם הם מוסלמים וחלק נכבד מהם רוצה אותנו מתחת לאדמה(יכולת לעשות זאת אין להם ממש)

רוב בני האדם הוא בפירוש לא מוסלמים (יותר קרוב ל-20%. זה מספר עצום' date=' אבל ממש לא הרוב. מאוד הגיוני וסביר להניח שחלק גדול מהם כנראה בכלל לא מתעניינים בנו). מענייניינת אותי הסיבה שבגללה אתה חושב שהם לא מסוגלים לחסל אותנו, אגב.[/color']

אבל לא ייתנו לממשלות אנטישמיות לעלות לשלטון במעצמות..

מי אמר? איך בדיוק תמנע את זה? דווקא במעצמות הגדולות זו הסכנה הכי גדולה, מכיוון שאין מי שימנע את זה

פעם אחרונה הם ניסו יחד עם הירדנים והמיצרים וארה"ב עצרה אותנו בדמשק...

סתם מעניין אותי' date=' אתה חושב שמכיבוש של דמשק היה יוצא למדינה משהו? מה גם שלישראל הייתה עליונות אווירית מוחלטת ולמעשה הפציצו בדמשק כמה שרצו (כולל הורדת המטכל הסורי, אגב)[/color']

חוץ מזה שידוע שהצבא הסורי על הפנים...היינו נכנסים לשטח האוירי של סוריה רק כדיי לנפץ את החלונות של אבא של אסד בעזרת בומים על קוליים..

הזלזול הזה הוא מה שיגרום לנו להפסיד

ולגביי האיראנים? גם להם אין צבא שיכול להסב נזק אמיתי לישראל...יש להם אבל טילים בליסטים ארוכיי טווח שמגיעים לכל נקודה בישראל...

הצבא האיראני הוא צבא חזק מאוד ומסוכן מאוד. היכולת שלהם לעשות נזק דרך תקיפה יבשתית לישראל שקולה ליכולת שלנו לעשות אותו דבר אצלם, ועומדת על אפס פחות או יותר. זו הסיבה שבגללה הם מתחמשים בטילים ארוכי טווח (הסבת נזק לישראל) ונ"מ (כדי להסב נזק למטוסי הקרב הישראלים שכן יכולים להגיע לחלק מאיראן)

הם טוענים שאלפים אבל ידוע שהאיראנים סתם עושים שרירים ושבתכלס יש להם 100 טילים מבצעיים מכוונים לישראל(שאנחנו מסוגלים להוריד מהר מאוד) אני מאמין שיש להם יותר מ100 אבל זה עדיין לא רציני וגם יש לנו טילי חץ מוצלחים מאוד בכוננות גבוהה..וארסנל גרעיני להתראה..

עוד פעם, תודה רבה מר מודיעין. 100 טילים? באותה מידה זה יכול להיות 10 ו-1000.

גם אם הוא ישים ידיו על נשק להשמדה המונית הוא מודע שברגע השימוש(שלא בטוח יצליח ובעיה להטיס לישראל בהצלחה ראש נפץ גרעיני(אין להם כרגע תטכנולוגיה)

אה, לא? גוגל+שיהאב 3. בהצלחה

איראן עלולה להיחרב ע"י ארה"ב וישראל ותיהיה לאיראק 2..או שהוא באמת פנאטי שמאמין שאללה ישמור עליו והוא מוכן לעשות דבר כזה..(שזה סביר להניח שלא) וגם אם הוא ירצה רצון זה דבר נהדר>< כי לישראל יכולת ליירט טיל כזה ולשרוד פיצוץ כזה..פיצוץ גרעיני לא יגרום לשואה..(לא שאני אומר שפיצוץ גרעיני זה לא רציני כמובן).

יהירות לשמה

:screwy:

כמות השטויות שכתבת פה מרשימה מאוד (התיקונים באדום), ואני מאוד מקווה שהיהירות שלך לגבי צה"ל הכל יכול תעבור מהר מאוד.

פורסם

:screwy:

כמות השטויות שכתבת פה מרשימה מאוד (התיקונים באדום), ואני מאוד מקווה שהיהירות שלך לגבי צה"ל הכל יכול תעבור מהר מאוד.

לאחר גילוייו של מרגל האטום מרדכי ואנונו באמצע שנות ה-80, התקבלה ההערכה שלישראל היה ארסנל תחמושת גרעינית בסדר גודל של 200 כלי נשק גרעיניים ב-1980. באמצע שנות ה-90 הועלתה ההערכה לכ-400 כלי נשק גרעיניים [2] מסוגים שונים כולל פצצות היתוך תרמו גרעיני מסוגים שונים וכלי נשק טקטיים ואחרים אם מידע זה נכון הרי שישראל היא המעצמה הגרעינית החמישית בגודלה בעולם. על פי ההערכות, בעת מלחמת ששת הימים, היו בידי ישראל שני כלי נשק גרעיניים בעיצוב פרימיטיבי, על פי הערכות נוספות היו בידי ישראל באותה התקופה כ-13 כלי נשק גרעיניים ואילו יש הטוענים כי כמות כזאת הייתה בידי ישראל רק ערב מלחמת יום כיפור. מקובל להניח כי הקפיצה הגדולה בכושר הייצור הישראלי התרחשה אי שם בתחילת שנות ה-70, אז עברה ישראל לייצר כ-10 כלי נשק גרעיניים בשנה, רובם פצצות מימן, כאשר על פי ניתוח דגם פצצה שצילם מרדכי ואנונו בדימונה, מניחים כי פצצת גרעין ישראלית סטנדרטית מכילה 4 ק"ג פלוטוניום והיא בעלת עוצמה שבין 130-260 קילוטון (פי 10-20 מזו שהוטלה על הירושימה).

פורסם

לא חסרות לך שואות כרגע זה שלמרבה הצער הן לא ממש תופסות כותרות זה לא אומר שאין.

בכל אופן האם תיהיה שואה לעם היהודי - לא,לפחות כל עוד יש לנו מדינה.

התרחיש הכי קרוב לזה יהיה מלחמת עולם שלישית (הסיפור הרגיל) כלומר האיסלאמ הקיצוני + צ' קוריאה ואולי גם רוסיה וסין יקפצו לחגוג מולנו ארה"ב,גרמניה,בריטניה ושאר המדינות המערב שהאיסלאמ לא השתלט עליהם (אמממ צרפת,מדינות מרכז אירופה כמו שוויץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים