עבור לתוכן

התיעצות בקניית מסך 32" לטלויזה ומשחב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה?

עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות.

ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD.

תודה לעוזרים!!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

תוכל לעבוד עליו ממרחק של שני מטר, אבל זה לא הכי נוח בעולם. לפעמים פונטים יהיו לך קטנים מדי (במיוחד בכל מיני תוכנות שונות) ובגדול זה לא הדבר הכי נוח לעבוד עליו.

יותר טוב לחבר אותו כמסך שני למחשב, ולהשתמש בו רק לסרטים ומשחקים.

לגבי חיבור הממיר, נראה לי הכי פשוט לחבר אותו ישירות למסך הטלויזיה. למה לך לחבר אותו למחשב?

פורסם
  • מחבר

בגלל שככה אני יוכל להיות במחשב ולראות טלויזה באוטו זמן

פורסם

לי הייתה תקופה של 3 חודשים עם טלויזיה 32" בתור מסך.

אני יכול לציין שבגלל שהרזולוציה היית HD READY שזה 1366*768 - לא היה ממש נוח להסתכל מקרוב (והייתי קרוב בערך 30 ס"מ) - וזה בגלל שרואים את הפיקסלים - אולי בFHD זה יהיה שונה.

מה שכן אני יכול לציין שלשימוש משחקים וסרטים זה חבל"ז ודווקא סבבה לשחק משחקים בזה מקרוב , בכלל עם ה1.5 שלי :)

לשימוש יום-יומי , 32 אינץ' לא הכי נוח , אפשרי - קח בחשבון שלא נוח לשימוש של קריאה מרחק שני מטרים !!!

אבל לשחק יהיה לך ליגה וגם לסרטים.

פורסם

לי יש LG 32 HDR. לדעתי מרחק של 2 מטר הוא מצוין לגלישה ועבודה בוינדוס.

רחוק יותר, הטקסט קטן מדי. קרוב יותר, (מ 1.5 מטר) הטקסט גדול מדי / פיקסליזציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים