פורסם 2009 באפריל 2116 שנים שלום.בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי..עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי.חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים ההבדל הגדול ביותר הוא שברגע שיש לך כרטיס רשת אלחוטי עם תמיכת BT מובנית אז אתה מסנכרן את העכבר עם הנייד ללא שימוש במתאם USB.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים לBT יש לאג מסויים של כשנייה במצב שאתה רוצה לעבוד איתו לאחר ששהה ללא תזוזה,אבל הטווח קליטה שלו גדול יותר ופחות מושפע מהפרעות.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים יש בכלל עבר BT ב-150 שקל?אני גם לא בטוח שיש אלחוטי רגיל של מיקרוסופט או לוגיטק במחיר הזה...
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694826 - בחירה מצויינת.שים לב שעד 190 ש"ח העכבר מגיע באריזת OEM ואחריות לשנה.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר תודה על ההצעה אבל למרות שהוא מותאם לשני הידיים ישנו כפתור למשתמשים הימניים שהשמאליים אינם יכולים להשתמש בו.. וגם לפי הקטע של הלאג נראה לי שאני יירד על הקטע של BT.האם יש לכם המלצות לעכבר אלחוטי רגיל עד 150 עם חריגה ל200? תודה.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים כמו שציינתי ישנו לאג,אבל די מזערי.אם אתה שואל אותי אם בגדול מה עדיף - מתאם USB שתקוע בצד או BT עם לאג מזערי - הייתי הולך על הBT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.