פורסם 2009 באפריל 2116 שנים שלא תעיז להשתמש בתוכנה הזאת! היא ידועה בתור הורגת לוחות אם !!!רק דרך פלאש מסורתי.ברוב הלוחות החדשים אתה יכול לעשות את זה מ-DOK מה-BIOS עצמו.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר yfital תודה רבה לךברשותי לוח אם ASUS M2N-MXהאם תוכל לואמר לי כחצד לעשות זאת עם DOK.?הלוח אם שלי כנראה תקול אבל טכנאי היציע לי לנסותלשדרג את הביוס לפני החלפתותודה רבה
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אני ממליץ שתתן לטכנאי לעשות את זה, ככה אם יקרה משהו זה בעיה שלו.אלא אם מדובר על לוח ללא אחריות?בכל מקרה, אם יש בעיה שהיא אולי קשורה לזכרון, לא הייתי מנסה כי זה יכול להרוג את הלוח אם תהיה תקיעה בזמן ה-FLASH.הלוח שלך תומך (לפי האתר ) ב-EZ FLASH, איך מפעילים אותו?אצלי, בביוס, בטאב האחרון יש כפתור שרשום עליו EZFLASH, נכנסים וזה דיי ברור.אם לא, אולי F9 שהמחשב עולה.בכל מקרה, כל מה שצריך, זה DISK ON KEY, שמים עליו את ה-BIOS שרוצים ( מוודאים שהוא ב-FAT32, למרות שכמעט כולם ככה ב-DEFAULT) וזהו.תחת ה-EZFLASH הוא ישאל אותך איפה הקובץ, ויעשה את השאר לבד.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים תראה, הכי פשוט זה שתפתח את ה-MANUAL של הלוח אם (אם אתה לא מוצא אותו, יש אותו באינטרנט).אני בטוח שיש שם סעיף על זה.אם אתה מסתבך תגיד, זה לא אמור להיות מסובך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.