עבור לתוכן

בעיית תיקיות ב-XP

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת.

אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה.

תודה מראש.

פורסם

read only זה attribute שמוצמד לקובץ במערכת הקבצים.

תנסה להריץ chkdsk על הדיסק הקשיח כדי להיות בטוח שאין בעיה במערכת הקבצים.

פורסם
  • מחבר

איפה זה נמצא? איפשהו בלוח הבקרה?

פורסם

start>run

cmd

chckdsk

הוא ירשום שהכונן נמצא בשימוש ע"י מערכת ההפעלה והאם אתה רוצה לבצע את הבדיקה ב reboot הקרוב. תגיד לו כן ותפעיל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה. אני אעשה את זה בערב, כשאחזור הביתה.

פורסם

ויש בכלל בעיה ? אתה לא מצליח להוסיף/למחוק קובץ לתיקיה ?

אצלי זה אוטו דבר כבר שנים ואין לי שום בעיה !

אולי קשור לצורה של SECURITY שמוגדר.

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הבעיה. אני לא מצליח להוסיף קובץ לתיקיה.

פורסם

מה זה לא מצליח ?

אתה פותח התיקיה - קליק ימין - חדש - ומוסיף בתוכו קובץ טקסט.

לא עובד ? צלם הודעה של לא עובד לפורום.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 12:47:09

וכדאי לקרוא כאן על READ ONLY ותיקיות ב XP .

http://support.microsoft.com/kb/326549/he

פורסם
  • מחבר

הנה צילום מסך.

http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=193005

בהתחלה חשבתי שזו בעיה בתוכנה (DPP) אבל די מהר הבנתי שזו בעיית OS. לכן הצגתי את השאלה כאן.

תודה על הלינק. רק דבר אחד נראה לי מוזר. איזו תכונה זו 'מערכת'? אני לא רוצה לשנות את התכונה 'לקריאה בלבד' לתכונה 'מערכת' עבור תיקייה מסויימת. אני רק רוצה להעלים אותה או לעשות לה disable.

פורסם

ולא עושים מה שאני מבקש, עושים דברים אחרים.

ככה אני לא יכול עובד !

בהצלחה וכל טוב.

פורסם
  • מחבר

אלף תודות. יש לך כנראה כוח מאגי כלשהו כי זה עבד. תהרוג אותי. אין לי מושג מה קרה אבל עכשיו הכל בסדר. זאת אומרת, התיקיות עדיין מוגדרות לקריאה בלבד ואני עדיין לא יכול לשנות את זה אבל ה-batch processing עובד בסדר גמור. ואם זה כך, מה איכפת לי איך מוגדרת התיקיה?

ואגב, הרצתי chdsk. שיהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים