עבור לתוכן

ביקורת של האנרמקס גלקסי EVO בג'וני

Featured Replies

פורסם

היות ואי אפשר לשלוח משום מה את ה REVOLUTION 1250 לארה"ב, אנרמקס הכינו משהו במקום.

9.9 אצל ג'וני :o נראה שלאט לאט אנרמקס משתלטים על ההובלה של השוק מבחינת איכות

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=145

פורסם

לא הייתי אומר מבחינת איכות, יותר לכיוון של "מבחינת איכות ושימוש ברכיבים ביחס למחיר הסופי".

קשה למצוא עוד ספקים שמשתמשים בקבלים ראשיים של מצושיטה, הם בד"כ יקרים יותר אפילו מאלו של היטאצ'י ו NIC, ובלי תמורה ממשית.

פורסם
  • מחבר

גם הראשוניים של ה REVOLUTION הם מצושיטה. לגבי תמורה ממשית, לא יודע, אני רק רואה שבבוטום ליין הביצועים שאנרמקס משיגים מרשימים ביותר ואולי יש סיבה טובה לשים מצושיטה. לגבי המחיר, זה אחד הדברים שמעניינים שכן המחיר של ה EVO ממש טוב בארה"ב וחוץ מעניין היעילות לא נראה שהוא ממש נופל מה REVOLUTION.

פורסם

אני יודע גם הראשיים של הריבו זהים לאלו.

ותאמין לי שלא הקבלים הם אלו שגורמים לספק הזה להיות מה שהוא, היו יכולים להשתמש ב NIC והיה יוצא אותו דבר....

הביצועים של ה M12D של סיסוניק, אגב, בערך זהים- רק שהם מתומחרים במחיר גבוה יותר (בארה"ב), מה שלא ממש משתלם שהאנרמקסים בסביבה.

פורסם
  • מחבר

טוב, פספסנו את זה:

Wow - it sure looks like a Revolution 85+ doesn't it? Wait a minute here, an email from Enermax just landed in my inbox. It says in fact, the Evalaxy is the Revolution 85+ with the efficiency tweaked downwards from Silver to Bronze. Oh. Ok then. I don't rightly know why lower efficiency would get this unit past the UL guidelines, but there you go

.

זה תכלס REVO בתחפושת שהורידו אותו לברונז ועכשיו אין בעיות עם ארה"ב :) (וגם סידרו את עניין ההלחמות והרכיבים מאחורה שהיו בסמפל של ה REVO)

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי אותו כבר. רק צריך טריילר לשנע אותו וקונטיינר 40 רגל בתור מארז ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים