עבור לתוכן

איפה ניתן לקנות

Featured Replies

פורסם

היי :-)

מישהו יודע איפה אפשר לקנות

LED's

עדיף חנות וירטואלית ורק מישראל

סליחה אם זה לא קשור לתחום הזה...

:-*

פורסם

לדים אדומים, ירוקים, צהובים אפשר לקנות בכל חנות אלקטרוניה הקרובה לבית במחיר שבין חצי שקל ל 60 אגורות לאחד

לדים כחולים קצת בעיה !!יקרים מאוד

פורסם
  • מחבר

אז זהו שבחיפוש הקטן שעשיתי לא מצאתי -אני גרה בגבעתיים

אתם מכירים איזה חנות באזור? (ת"א, ר"ג, גבעתיים)

פורסם

יש נראה לי בbest buy...... וברדיו שק בראשון לציון

מאיפה את בגבעתיים? ובת כמה?

פורסם
  • מחבר

כצנלסון

אני בת 16 וחצי..

פורסם

בורוכוב

14 ו5 ימים

פורסם

אז זהו שבחיפוש הקטן שעשיתי לא מצאתי -אני גרה בגבעתיים

אתם מכירים איזה חנות באזור? (ת"א, ר"ג, גבעתיים)

תנסי את RADIO SHAK בקניון של ר"ג(קניון איילון), יכול להיות ששם יהיה להם, או שאת יכולה לתת קפיצה לחנויות של שדרות הר-ציון בתחנה המרכזית הישנה בת"א - שם בטוח תמצאי את מה שאת מחפשת ואפילו יותר.

פורסם

רדיו שק קצת יקרים, כן כן, אפילו במוצרים כל כך קטנים וזולים כמו לדים (LEDs) (יש לי מילה אחרת לתאר את זה אבל אסור להשתמש בה). אם את לא רוצה לנסוע למקומות כמו התחנה המרכזית הישנה למרות ששם בטוח תשיגי, אז אני מציע שתחפשי בדפי זהב המקומיים של האיזור שלך בתחום של אלקטרוניקה-רכיבים ותבדקי אם יש חנות שקרובה אליך.

פורסם

רדיו-(ע)שק הם סופר יקרנים ויפי נפש, אלא אם כן אתה עשיר שלא איכפת לך לשלם הון ומתנהג כמו יפה נפש.

כל פעם שאני בא לשם בקניון הם שואלים אותי אם אני צריך עזרה, ואז אני אמר להם לא, אז הם מתחילים להסתכל עלי כמו איזה מחבל או משהו כזה, וכשאני אמר כן, הם לא מוצאים שום דבר ממה שאני צריך, כי מה שיש על המדפים זה מה שיש והם לא יכולים לייצר שום דבר מיוחד.

אני לא אהב את המקום אנשים אנטי-פאטים מאוד.

פורסם

רדיו-(ע)שק הם סופר יקרנים ויפי נפש, אלא אם כן אתה עשיר שלא איכפת לך לשלם הון ומתנהג כמו יפה נפש.

כל פעם שאני בא לשם בקניון הם שואלים אותי אם אני צריך עזרה, ואז אני אמר להם לא, אז הם מתחילים להסתכל עלי כמו איזה מחבל או משהו כזה, וכשאני אמר כן, הם לא מוצאים שום דבר ממה שאני צריך, כי מה שיש על המדפים זה מה שיש והם לא יכולים לייצר שום דבר מיוחד.

אני לא אהב את המקום אנשים אנטי-פאטים מאוד.

LOL !!! ע-נ-ק ! ! :lol:

מסכים עם כל מילה. אין ממש דמיון בין הרשת הזו בארה"ב (שם תמיד קיבלתי יחס הוגן גם אם לא קניתי דברים במאות דולרים) לבין החנויות שהם פתחו כאן.

פורסם

אפשר לשאול למה את צריכה

פורסם
  • מחבר

בטח שאפשר לשאול :-)

אני מתכננת את הפרוייקט הראשון שלי...קניתי כבר את רוב הדברים שאני צריכה אבל לדים חסרים לי...וגם פרספקט

הייתי בהום סנטר אבל אין שם כלום..

פורסם

בטח שאפשר לשאול :-)

אני מתכננת את הפרוייקט הראשון שלי...קניתי כבר את רוב הדברים שאני צריכה אבל לדים חסרים לי...וגם פרספקט

הייתי בהום סנטר אבל אין שם כלום..

זה הולך ונעשה מעניין מרגע לרגע.. בא לך לפרט איזה פרויקט ? :o

פורסם
  • מחבר

חחחחח :-)

אתם תראו את זה כשזה יהיה מוכן..בנתיים אני אשמור את הרעיונות שלי לעצמי ...

אני רק מקווה שזה לא יהיה בסוף מודינג כושל, אני ומקדחה לא מסתדרים משהו... :-(

פורסם

הבנתי שאת גרה באזור רמת גן...אז יש לך חנות לייד בורכוב באזור שם..... וגם הבנתי שאת בת 16 אז האייסי קיו שלי

הוא 120837806 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים