עבור לתוכן

יהודים רחמו נס! משהו מאוד לא בסדר במחשב שלי.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי.

הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר).

>איפסתי את הגדרות הביוס

> ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו.

יהודים רחמו נס!!! :-*

פורסם

נסה לעדכן מחדש את הביוס. יכול להיות זה יסדר את הבעיה.

אבל אם הוא ממשיך לעשות את זה. אז אני מצטער לבשר לך שקיצרת את הלוח שלך וגרמת לו נזק

אם יש לך מזל יש לך עדיין אחריות ואחרי שהם יקבלו את הלוח הם יחליפו לך אותו על המקום. (רק תגיד שזה פתאום קרה ואל תספר להם את הסיפור שלך.

אם אין לך מזל. חפש לוח אחר.....

פורסם

באמת צעד לא הכי חכם... \:

אני בספק אם זה יעזור אבל... אולי תנסה לכבות את המחשב.. להכניס את ה-PCI Card, להדליק מחדש ולעשות פורמט?

אני לא ממש יודע אם זה יעזור אבל אחרי הכל כשאתה מפרמט המחשב מזהה+מתקין את כל החומרה שמחוברת למחשב שלך...

ותנסה לשחק שוב קצת עם הביוס (אני יודע זה לא הצעד הכי חכם אבל תעשה את זה בכל זאת) ...

בקשר להארדיסק אני לא יודע ממש מה לעשות אבל תנסה בינתיים לעשות מה שהצעתי למעלה... (לא מבטיח כלום) =]

מצד שני במקרה הכי גרוע דפקת (חזק) משהו אצלך...

תגיד לנו איך מתקדם =]

פורסם
  • מחבר

נסה לעדכן מחדש את הביוס. יכול להיות זה יסדר את הבעיה.

עידכנתי לפני כמה חודשים את הביוס ואני מאמין שיש לי את הגרסא החדשה ביותר (7VAXP), האם הכוונה היא "להתקין מחדש" את הביוס או פשוט שתהיה לי את הגרסא הכי חדשה?

פורסם

להתקין מחדש את הביוס.

או לפחות תעלה עם BackUp bios

פורסם

תנתק את המחשב מהחשמל ותאפס את הביוס.

פורסם
  • מחבר

תנתק את המחשב מהחשמל ותאפס את הביוס.

^

^

^

>איפסתי את הגדרות הביוס

פורסם

תשנה כותרת בבקשה.

פורסם

תשנה כותרת בבקשה.

חחחחח

מנהל שם כותרת שלא ממש משקפת את ההודעה ומנהל אחר התעלם ;D ;D ;D

לידיעתך - את מה שאתה עשית..(אקא, הוצאת כרטיס PCI בזמן שהמחשב דלוק...) עשיתי כבר כמה פעמים...ושום דבר לא התקלקל...

אם כבר עצלנים, אז לפחות תהיה עצלן כמו שצריך ;D

כשמוציאים כרטיס PCI כשהמחשב דלוק...צריך להוציא אותו במכה אחת ולכיוון מעלה כדי שלא יקצר שום דבר ואז אתה נכנס ל Device Manager, ולחפש בשביל רכיבים חדשים וחלונות כבר יזהה שהכרטיס ל מחובר ויסיר אותו...

**כמובן שלא מומלץ להוציא כרטיס PCI כשהמחשב דלוק**

פורסם

עידכנתי לפני כמה חודשים את הביוס ואני מאמין שיש לי את הגרסא החדשה ביותר (7VAXP), האם הכוונה היא "להתקין מחדש" את הביוס או פשוט שתהיה לי את הגרסא הכי חדשה?

הוא מתכוון שתצרוב את הביוס מחדש..

יכול להיות שמשהו לא בסדר בתוכנת הביוס עצמה...כך שאיפוס לא מספיק!

למרות שאני לא מאמין..

תבדוק את המחשב עם דיסק קשיח אחר...אולי הדיסק קשיח נדפק.... מי יודע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים