עבור לתוכן

טלוויזיה או מסך מחשב?

Featured Replies

פורסם

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה.

חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD.

אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך?

תודה מראש,

שחר

פורסם

בתור אחד ששיחק חודשים עם 32" עד שקניתי את ה26" שלי.

לפעולות יום יומיות , יותר נוח 26 - ב32 הזזתי כבר את הראש :)

מבחינת משחקים וסרטים - אין אין על טלויזיה גדולה במיוחד כשהיא FHD והגודל מבחינתי (למרות שאף אחד לא יסכים) אף פעם לא גדול מדי :jump:

פורסם

אין ספק שלשחק בFHD על טלוויזיה 42" זה הרבה יותר כיף מאשר במסך מחשב 22" שלך :D

ולמרות זאת... תראה מה שיותר זול לך.. לקנות כרטיס טלוויזיה זול(כל מה שתקנה היום יהיה מספיק איכותי לשידורי טלוויזיה שלנו בארץ) או לקנות מסך עם כניסות קומפוננט וכ'ו.. ?

אני ממליץ מאוד על לקנות כרטיס טלוויזיה ולסגור עניין... אין לי ספק שזה פתרון מעולה איכותי ונוח למדי(וגם אפשר להקליט...)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה חבר'ה, אני חושב שפספסת את השאלה שלי, לא דיברתי על טלוויזיה בגודל X ומסך מחשב בגודל Y, בהנחה ששתיהם באותו גודל, ושתיהם משדרים בfull hd, וזהו החיבור שבו אני משתמש לתצוגה, האם עדיף טלוויזיה או מסך מחשב?

פורסם

אני מאמין שבמקרה השני - שידורי טלויזיה במסך טלויזיה ייעודי או מסך מחשב - ניתן לקבוע חד-משמעית שרק המסך הייעודי, שכן הוא מאובזר במעבד מיוחד.

כאשר מדברים על אות של מחשב, הרי שאת רוב העיבוד (אם לא כולו, לא יודע לומר.) עושה המחשב, ומסך המחשב יציג אותו 1:1.

לכן - מסך טלויזיה, אשר מאפשר 1:1, יהיה זהה למסך מחשב, שכן שניהם לא מעבדים את האות. מובן שייתכן כי איכות הפלט תהיה שונה, שכן

הפאנל יהיה אולי שונה, איכות האלקטרוניקה של המסך תהיה אולי שונה, אך בגדול - הבנת את מחשבתי הלא מלומדת. :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אחי סורי אבל לא הבנתי אותך /:

פורסם

אם אני משווה למשל את הT240 או הT260 - מסכי המחשב של סמסונג שמיועדים לעבוד גם כTV לטלויות מסדרת A450, אזי אין ספק שהA450 עדיפות לצפייה בסרטים, בעיקר בגלל עומק השחור הנובע כנראה מההבדל בין הפאנלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים