עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבה - למשחקים - תקציב גג 3000 ש"ח ללא מסך וציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... רציתי לשאול את דעתכם לגבי הרכיבים אותם אני רוצה לקנות - זה לא כל הרכיבים הדרושים להרכבה של מחשב, אבל בכל זאת.. זה השדרוג אותו אני רוצה לעשות

E7400 / ZALMAN 700B AL / GA-EP45-UD3LR / CORSAIR 2GB 8500C7 / ATI 4870 512 SAPPHIRE

התקציב שלי הוא 2500 ש"ח בפועל, אך אני לא בטוח אם ספק שיש לי כרגע טוב למפרט הנ"ל (לספק יש לי תקציב בין 400 ל 500 ש"ח )

הספק שיש לי היום זה Thermaltake TR2 430W שעבד שנתיים במשך 24 שעות 6 ימים בשבוע

אם אתם רואים שיש רכיבים שעוברים את התקציב שלי אבל טובים יותר וכדאיים לרכישה התקציב שלי יכול לגדול עד 10-20 אחוז אבל לא מעבר לכך

יכול להיות גם מצב שאני לא צריך את הרכיבים האלו אלא להפך פחות מהירים ויקרים

עכשיו אני אספר לכם מה אני רוצה מהמחשב הזה:

המסך שיש לי כרגע עובד עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050

ואותו אני לא הולך לשדרג בקרוב

אני עובד עם WIN XP ולא רוצה לשדרג (כרגע ובשביל המחשב הנ"ל)

המחשב מיועד בעיקר למשחקים - אני מאוד אוהב לשחק ברזלוציה / והגדרות גבוהים . המשחקים שאני בעיקר אוהב : STALKER / GTA4

מדי פעם... "שוטרים" כמו CRYSIS/FARCRY

יש לי מארז (ז"א אני צריך את כל רכיבי המחשב חוץ מ - מארז / כונן אופטי / ספק כח (אולי)

הדגש שלי הוא עלות/ תועלת - ז"א אם הרכיב יקר יותר אך נותן לי לא תוספת משמעותית (למרות שהוא עומד בתקציב שלי) - אני לא רוצה אותו !

רצוי (אך לא חובה) לוח אם תומך RAID - שוב לא עקרוני אך רצוי

דבר נוסף וחשוב לי - יצרן ! ז"א לא PALIT ודומיהם . הייתי מעדיף GA לכל הפחות - אם כי פתוח לשמוע מה יש לכם לומר.

ללא OC (אולי לא משמעותי ולכל היותר בינוני)

היופי הרכיב / שקט - לא מעניינים אותי במפרט הנ"ל

פורסם
  • מחבר

אז לאף אחד באתר אין מה להגיד ?

פורסם
  • מחבר

עודכן

פורסם
  • מחבר

אז מה יותם ? איפה האחריות ?

להפנות אותי ללינק המלמד כיצד לכתוב כותרת אתה יודע ! אבל מה אם לתת תשובה עניינית אחרי 4 ימים ?! - אתה מסוגל בתור אחראי הפורום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים