פורסם 2009 באפריל 1916 שנים שלום לכולם... רציתי לשאול את דעתכם לגבי הרכיבים אותם אני רוצה לקנות - זה לא כל הרכיבים הדרושים להרכבה של מחשב, אבל בכל זאת.. זה השדרוג אותו אני רוצה לעשותE7400 / ZALMAN 700B AL / GA-EP45-UD3LR / CORSAIR 2GB 8500C7 / ATI 4870 512 SAPPHIREהתקציב שלי הוא 2500 ש"ח בפועל, אך אני לא בטוח אם ספק שיש לי כרגע טוב למפרט הנ"ל (לספק יש לי תקציב בין 400 ל 500 ש"ח )הספק שיש לי היום זה Thermaltake TR2 430W שעבד שנתיים במשך 24 שעות 6 ימים בשבועאם אתם רואים שיש רכיבים שעוברים את התקציב שלי אבל טובים יותר וכדאיים לרכישה התקציב שלי יכול לגדול עד 10-20 אחוז אבל לא מעבר לכךיכול להיות גם מצב שאני לא צריך את הרכיבים האלו אלא להפך פחות מהירים ויקריםעכשיו אני אספר לכם מה אני רוצה מהמחשב הזה:המסך שיש לי כרגע עובד עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050ואותו אני לא הולך לשדרג בקרובאני עובד עם WIN XP ולא רוצה לשדרג (כרגע ובשביל המחשב הנ"ל)המחשב מיועד בעיקר למשחקים - אני מאוד אוהב לשחק ברזלוציה / והגדרות גבוהים . המשחקים שאני בעיקר אוהב : STALKER / GTA4מדי פעם... "שוטרים" כמו CRYSIS/FARCRYיש לי מארז (ז"א אני צריך את כל רכיבי המחשב חוץ מ - מארז / כונן אופטי / ספק כח (אולי)הדגש שלי הוא עלות/ תועלת - ז"א אם הרכיב יקר יותר אך נותן לי לא תוספת משמעותית (למרות שהוא עומד בתקציב שלי) - אני לא רוצה אותו !רצוי (אך לא חובה) לוח אם תומך RAID - שוב לא עקרוני אך רצוידבר נוסף וחשוב לי - יצרן ! ז"א לא PALIT ודומיהם . הייתי מעדיף GA לכל הפחות - אם כי פתוח לשמוע מה יש לכם לומר.ללא OC (אולי לא משמעותי ולכל היותר בינוני)היופי הרכיב / שקט - לא מעניינים אותי במפרט הנ"ל
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אז מה יותם ? איפה האחריות ?להפנות אותי ללינק המלמד כיצד לכתוב כותרת אתה יודע ! אבל מה אם לתת תשובה עניינית אחרי 4 ימים ?! - אתה מסוגל בתור אחראי הפורום ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.