עבור לתוכן

כדאי לשדרג כרטיס מסך? אין הגבלה לסכום רק שיתאים למפרט הקיים!

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! :s07:

בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2

אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה!

ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס :nixweiss:

תודה מרואש :xyxthumbs:

פורסם

ממש לא כדאי.

הכרטיס אוכל את הרזולוציה הזאת כמו כלום (אני מופתע שאתה לא שם לב לזה).

פורסם
  • מחבר

"בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים"

אוכל אוכל... אני יודע ומרגיש על משחקים!

אבל יש משחקים מסוימים כמו שיצינתי שה512MB לא ממש מספיק לא?

אתה לא חושב כמוני?

ולגבי המפרט בכללי הוא לא יוצר צואר בקבוק לכרטיס הקיים או לכל כרטיס אחר נכון?

פורסם

זיכרון כזה דרוש רק ב - 1920X1200 ובמספר מצומצם של משחקים (GTA 4 הוא יוצא דופן).

המפרט אכן לא יגביל כרטיסים חזקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שאני מסודר :xyxthumbs: ;D

ומה לגבי השאלה השניה אחי?

פורסם

ולגבי המפרט בכללי הוא לא יוצר צואר בקבוק לכרטיס הקיים או לכל כרטיס אחר נכון?

ממש לא יוצר

הרזולוציה של המסך פשוט מחפירה 1280x720 לצערי וכול העומס נופל על המעבד (poor guy :( )

כמו שדניס אמר,הכרטיס אוכל כול משחק ברזולוציה הזאת.

פורסם
  • מחבר

poor guy

מה הכונה?

פורסם

poor guy

מה הכונה?

הכוונה היא שאתה מסכן (לא בצורה מעליבה או משהו כזה - אני רק אומר לך מה הפירוש המילולי,אל תעלב ) , אם היה לך מסך עם רזו' יותר גבוהה העומס היה עובר לכ.מסך יותר מאשר למעבד ולכן אתה מרגיש שהוא לא אוכל משחקים

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שאתה מסכן (לא בצורה מעליבה או משהו כזה - אני רק אומר לך מה הפירוש המילולי,אל תעלב ) , אם היה לך מסך עם רזו' יותר גבוהה העומס היה עובר לכ.מסך יותר מאשר למעבד ולכן אתה מרגיש שהוא לא אוכל משחקים

OK הבנתי..אני יודע מה הפרשו המילולי חחה ולא נעלבתי פשוט לא הבנתי מה הקשר?

אבל לא הבנתי למה המעבד עובד קשה במקום הכרטיס מסך ומה הקשר לרזולוציות?

חוץ מזה אתה בא לגיד לי שאם היה לי מסך הרבה יותר גדול עם רזולוציה גדולה יותר היתי מקבל FPS יותר? :screwy:

ולגבי הכרטיס לא אמרתי שאני לא מרגיש שהוא אוכל משחקים אלה צינתי שיש כמה משחקים שהזכרון שעל הכרטיס אינו מספיק!

פורסם

לא יודע אם היית מקבל יותר FPS אבל העומס על המעבד היה יורד והעומס על הכרטיס מסך היה עולה.

אם תקרא ביקורות בגורו3D או בכל מקום אחר תראה שברזו' גבוהות בדר"כ הכרטיס עם כמות הזיכרון הגדולה יותר מתמודד יותר טוב מכרטיס אחר עם פחות זיכרון.

מאחר ויש לך כרטיס מסך טוב מאוד (אפילו בסטנדרט של היום) אין סיבה שהוא לא יסחוב בהרבה מהמשחקים.

GTA4 הוא משחק שמתוכנן רע וגם ככה מעמיס על המעבד ולכן אתה צריך להוריד עומס מהמעבד כדי שכרטיס המסך ייכנס לפעולה.

פורסם
ולגבי הכרטיס לא אמרתי שאני לא מרגיש שהוא אוכל משחקים אלה צינתי שיש כמה משחקים שהזכרון שעל הכרטיס אינו מספיק!

איזה משחקים הזיכרון שעל הכרטיס לא מספיק ? GTA 4 ? הוא בנוי גם ככה גרוע וכל כרטיס מתקשה איתו גם ה HD4870 1GB החמוד שלי

שוב ... 512 מספיק לרזולוציה כזו ... הצעה שלי קנה מסך 22 תהנה מחוויה טובה יותר ... :]

פורסם
  • מחבר

לא זה קטן לי מדיי..!

אחרי שהתרגלתי ל37" לא נראה לי :-\

טוב אז נהנה מהכרטיס שלי עד שהוא היה כבר עגלה :-)

פורסם

אף אחד מכם לא הבין אותי כיאות

התכוונתי שברזולוציה נמוכה המעבד "סובל" את כול העומס שנופל עליו.

בכולאופן לאחר שסכמנו אין צורך להחליף את הכרטיס הגרפי.

פורסם

מה ששכחתם להגיד זה ש-Q6600 על 3.4GHZ כמו של פותח הטופיק אמור להחזיק כל משחק שקיים ב-1280x720.

פורסם

אף אחד מכם לא הבין אותי כיאות

התכוונתי שברזולוציה נמוכה המעבד "סובל" את כול העומס שנופל עליו.

בכולאופן לאחר שסכמנו אין צורך להחליף את הכרטיס הגרפי.

דווקא נראה לי שאני הבנתי אותך (התכוונת שהמעבד מסכן ולא פותח הדיון :) )

איך שלא מסתכלים על זה , גם Q6600 בOC יסבול במשחק דפוק כמו GTA 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים