עבור לתוכן

הקלטה ממינידיסק למחשב

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב.

איך אני עושה את זה ?

תודה מראש

פורסם
פורסם
  • מחבר

ניסיתי ולא מצאתי.

אני אשמח אם תתן לי איזה לינק, או מילות חיפוש נכונות.

תודה

פורסם

הדרך היחיד שאתה יכול להקליט מהמיני למחשב זה לחבר את יציאת האוזניות\lineout (מועדף) לכניסת הline in בכרטיס הקול (אם יש לך כזאת)

ולהקליט בעזרת תוכנה.

פורסם

קיימות שני אפשרויות (שאני מכיר):

1. תקנה כבל מיני-פלאג למיני-פלאג ותחבר קצה אחד ל Line in שבמיני דיסק ואת הקצה השנה לאיפה שמחוברים הרמקולים של המחשב.

תדליק את ה Winamp וכשתרצה, פשוט תתחיל להקליט (בלי שום צורך בתוכנה מסוימת).

2. חיבור המיני דיסק בעזרת כבל USB. אני לא יודע איפה אפשר לקנות את זה (קיבלתי את שלי עם המיני דיסק), אבל זה קופסא קטנה שממירה צד אחד מהכבל USB לצד השני שהוא כבל אופטי, והוא עובד על אותה עיקרון כמו השיטה הקודמת;

מחברים את הUSB למחשב, את האופטי ל Line in ומקלטים.

פורסם

אתה דפוק אחי.... לא יודע פשוט על תענה.... מספיק עם זה הבן אדם סך הכל שאל!!!

די ליהיות מטומטים.... אחרי זה אנשים מיתביישים לשאול כל מיני שאלות!!

פורסם

זה שאני דפוק זה לא סוד.

אני יודע את התשובה, ומכיוון שאני ואחרים עניניו עליה 20 פעמים במספיק ת'רדים אין שום סיבה לפתוח עוד אחד כזה.

הפורום לא נמצא פה בשביל למלא את ההרד דיסק של השרת אלא הוא ארכיון מידע, תשמשו בו.

פורסם
  • מחבר

היי

יש לי את הכבל USB לאופטי, אבל אני חושב שהוא עובד רק בכיוון אחד, כי המיני לא יודע להוציא דיגיטלי (MZR-900).

אולי תוכלו להמליץ על תוכנה שכזו ?

ודרך אגב יש לי 3 יציאות בכרטיס הקול, אני מניח שאחת מהן היא LINE IN

תודה

פורסם

אופס !

מה שכתבתי זה איך להקליט מהמחשב למיני דיסק, sorry.

אבל נראה לי שכל תוכנה שיודעת להקליט תקליט את מה שאתה מנגן במיני דיסק.

אבל תחבר את המיני דיסק לכניסה של המיקרופון.

פורסם

ניראה לי שאין דרך להעביר מוזיקה מהמיני למחשב!!!

פורסם

אין! אי אפשר להעתיק בצורה דיגיטלית מהמיני דיסק למחשב! זה בלתי אפשרי

זה שאפשר לחבר את הLine Out של המיני דיסק לLine In של הכרטיס קול זה אפשרי אבל האיכות ממש יורדת במקרה הזה.

Sony חסמה את האפשרות הזאת בגלל סיבות של מניעת פירטיות.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, להקליט אנלוגית מהמיני, איך אני עושה את זה, ועם איזו תוכנה .?

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכבל של USB (מחשב) ל-אופטי (מינידיסק) והאם אני יכול להשתמש בו להעתקה של שירים מהמחשב למינידיסק מדגם MZ-r700PC ?

פורסם

"זה שאפשר לחבר את הLine Out של המיני דיסק לLine In של הכרטיס קול זה אפשרי אבל האיכות ממש יורדת במקרה הזה."

בכלל לא , ההבדלים הם מיקרוסקופים עד אפסיים , ובכלל אם לא משתמשים בציוד יקר ואיכותי להשמעה.רוב רובם המוחלט של האנשים לא יכולו לזהות שום הבדל , בעיקר עם ציוד סטנדרטי. בכל מקרה אם אתה כן מרגיש הבדל כזה משמעותי אז:

1) או שזה פסיכולוגי.

2) אולי יש בעייה בחומרה(או תוכנה) ביציאה של המיני או בכניסה של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים