פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים שלום לכולםיש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שוניםאני רוצה:1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר)לעזרתכם אודה מאד, יהודה
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים כל מה שאני כותב כאן לגבי הרשאות קבצים תקף לגבי מחיצות NTFS בלבד, בFAT32 אין הגדרות אבטחה על קבצים.לכל משתמש יש my documents משלו כך שכל מי שנמצא רק בקבוצה users (או למעשה כל קבוצה שהיא לא administrators) לא יכול לגשת לקבצים של השני, ולכולם יש תיקיה משותפת שנקראת shared documents.לגבי התקנות של תוכנות - כמעט (או כל, לא סגור על זה) תוכנה שתרצה להתקין תדרוש הרשאות administrator, אבל, יש לXP/2000/NT4 דבר שנקרא local policies ו-group policies שנותנות לך להגדיר בערך כל דבר אפשרי שקשור להגבלות משתמשים במחשב. (בXP ניתן להגיע אל ההגדרות האלה דרך administrative tools או דרך חלון mmc).במקומך לא הייתי משחק בpolicies אם אין לך מושג מה אתה עושה כי אתה עלול בלחיצת כפתור לשלול את כל הזכויות מהadministrator ויהיה לך קשה להחלץ מהמצב הזה לבד (וזה עלול לגרור צורך בהתקנה מחדש של XP).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.