עבור לתוכן

התייעצות לגבי מדפסת לייזר הכי זולה (HP)

Featured Replies

פורסם

מכאן http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692166

שאלה נוספת אם אזמין היום זה יגיע עד יום שלישי? כי אני אהיה ליד חנות אחרת אבל אצטרך לשלם "קנס" של 20 שקל נוספים

פורסם

ממליץ על הדגם החדש המסתיים בספרה 6.

קניתי לאמא להדפיס עבודות והיא מעולה (אל תשכח לקנות איתה כבל USB לחיבור המדפסת למחשב, לא מגיעה באריזה).

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=682212

*אגב, אל תיעלב אבל קצת הזוי לשאול את מה ששאלת כאן בפורום. רצוי (ואף מומלץ!) להבין שבפורום כולשהו לא יוכלו לענות לך האם משהו שתזמין בחנות כולשהי יגיע בשעה כולשהי למיקום כולשהו במדינת ישראל עד יום שלישי ;)

פורסם
  • מחבר

ההבדל היחיד בין מה שהצעתי למה שאתה הצעת זה רק מהירות ההדפסה. ידוע למישהו פה אם הרכיבים אותם רכיבים? אם האיכות אותה איכות או שיש משהו נוסף?

וחוץ מזה בהפרש אפשר לקנות טונר חלופי.

והשאלה "המוזרה" היתה אמורה להיענות על סמך נסיון של קנייה באינטרנט. לא קניתי הרבה ואין לי מושג אם ההזמנות מגיעות אחרי שבוע או אחרי ימים בודדים. אבל בין כה היום הזה כבר חלף ואני אקנה ישירות מחנות כי אין לי זמן להמתין. יום שלישי אני קונה. השאלה איזה דגם

פורסם

לגבי הרכיבים תצטרך לשאול את מהנדסי HP. הם לא מגלים מידע מהסוג הזה לציבור.

המדפסות שונות גם בצבעים. ה1005 חיוורת וה1006 קונטרסטית ויפה יותר (כך היה לטעם אמא לפחות).

חוץ מזה, מי שקונה מדפסת לייזר קונה אותה לא רק בגלל החיסכון אלא בגלל הדפסת המון עבודות ככה שמהירות עבודה גבוהה יותר זה משהו כן משמעותי.

השאלה היא (ושוב אתה היחיד שתצטרך לענות לעצמך) מה שצרכים שלך והאם הסעיפים הנ"ל מביאים לך תועלת.

אם לא, כבר בחרת לבד את התשובה שלך.

לגבי קנייה באינטרנט, גם אם יגידו לך אי פעם תשובה לגבי חנות מסויימת אל תסמוך על זה. תתקשר לחנות עצמה ותדרוש הגעה בכתב במועד מסויים אם זה מאוד חשוב לך, על חשבונית התשלום.

כל חנות יש לה מדיניות הפצה משלה ככה שבכל מקום זמן הגעה הוא שונה. החל מ ביום הבא במקרה הטוב אם המדפסת במלאי וכלה ב14 ימי עבודה ע"פ חוק.

פורסם

ההבדל בין ה1005 ל1006 הוא במהירות ההדפסה (14 מול 16 לדקה), גודל הCach ומגש ל10 גליונות נבחרים ב1006.

מבחינת הטכנולוגיה, זה אותו הדבר.

פשוט תיכנס לאתר של HP ותעשה השוואה בין שניהם.

דרך אגב, בעקבות ההודעה שלך התחלתי להתעניין בנושא ואני קונה לעצמי מחר את הP1005. תודה ;)

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי זירוקס. המליצו עליו אמרו שזה תותח עבודה. עלה לי 340.

פורסם

עוד אחד שרצה לחסוך, לא להוציא עוד 100 שקל ובסוף כן בזבז אותם אחרי מפגש עם איש מכירות מוצלח.

תהנה :)

פורסם
  • מחבר

יש משהו בדבריך. בזירוקס אין הרבה בלבולי מוח. יש מדפסת ביתית, משרדית, מחלקתית וכו', כך שלא הייתי צריך לחשוב יותר מדי. אם ל-HP היה דגם אחד אז לא הייתי צריך לחשוב יותר מדי. לזירוקס יש שם טוב והמון המלצות, גם בזאפ וגם ברחוב. כך שהעדפתי לשלם טיפה יותר ולחסוך ריצות לתיקונים.

פורסם

לפחות ספר איזה דגם קנית ותביא לינק שנראה מי זאת שכבשה את ליבך ;)

פורסם

יש לי אותו גם ולא לאחר המלצה מאיש מכירות אלא לאחר המלצה פה מהפורום.

מדפסת מעולה הדפסתי בשנה האחרונה המון עבודות(משהו כמו 600-700 דפים) והטונר הראשוני שהגיע עם המדפסת לא נגמר

חוץ מזה היא דיי מהירה(פרט לדף הראשון שלוקח בערך 10 שניות) מגיעה עם כיסוי אבק לדפים וזהו מה עוד אפשר להגיד, אני מרוצה מהקנייה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה קניתי את הP1005, בהתרשמות ראשונית זו מדפסת ממש משתלמת.

והיא מדפיסה בצורה טובה גם במצב חיסכון.

פורסם
  • מחבר

תעדכן מה קורה עם המדפסת שלך בעוד חודש, או קיי?

אני אעשה גם כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים