פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים תראו שאני שם את זה על הרזולוציה 1024 768 אז זה פועל רק על התדר של 60 וכשזה פועל אז זה מראה עיוותים של דבריפ כאלה פסים לבנים מה זה הבעיה בכרטיס? תודה על העזרה ...
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים תבדוק שהכבל של המסך מחובר טוב לכרטיס.מה בדיוק מונע ממך מלהעלות את תדר הרענון ?
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים אפשר להעלות את תדר הריענון בצורה הרגילה ואפשר גם לכפות עליו שימוש בתדר מסויים ע"יstartrundxdiag + entermore helpoverrideוקביעת תדר הריענון - למשל 85
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר Nvidia Geforce 4 128 ddr and thats it so help plz and could be a problem with the screen i mean the touch cablesיעני מה שאני אומר שביעקרון הכל מחובר הכי טוב שיכול להיות אבל אולי מהגעים שם משחקים ואני צריך לתקן את זה.. תודה רבה...
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר יעזור עם תתן את הדגם המלא.מה זה בדיוק דגם מלא לא נראה לי שזה יעזור או משהו (לא שאני יודע מה אתה מתכוון)אבל אני לא יודע מה אתה רוצה אז אני לא יכול לרשום כלום....
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מה זה בדיוק דגם מלא לא נראה לי שזה יעזור או משהו (לא שאני יודע מה אתה מתכוון)אבל אני לא יודע מה אתה רוצה אז אני לא יכול לרשום כלום....שם המסך: proviewגול המסך: 19"דקם המסך: ???לכול הדגמים יש רזולוציה משלה זו הסיבה שאם תתן את הדגם שלך יכול להיות שנעזור לך למצוא את הבעיה.אם את לא יודע מה זה , למה לך לחשוב או שניראה לך שזה לא יעזור ?פשוט תרשום.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים תשיג את התוכנה הזאת ftp://ftp.us.es/Mirror/www.winsite.com/win95/sysutil/refreshlock.zip או מפה ftp://winsite.teleglobe.net/winsite/pc/win95/sysutil/refreshlock.zip זה תומך XP/95/2000 אם תצטרך עזרה בקשר לזה תבקש, אבל זה אמור לפתור לך את הבעייה, וכל המשחקים ירוצו על 85 או מה שתבחר.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מחבר תשיג את התוכנה הזאת ftp://ftp.us.es/Mirror/www.winsite.com/win95/sysutil/refreshlock.zip או מפה ftp://winsite.teleglobe.net/winsite/pc/win95/sysutil/refreshlock.zip זה תומך XP/95/2000 אם תצטרך עזרה בקשר לזה תבקש, אבל זה אמור לפתור לך את הבעייה, וכל המשחקים ירוצו על 85 או מה שתבחר. תודה רבה אבל שאני יבין מה זה בדיוק עושה?
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מחבר ועכשיו שאני קצת יותר שם לב מה קורה פה אז אני רואה שכל תדר שאני שם חוץ מ60 זה בצצדים של המסך עושה רעידות כאלה... למה זה אולי זה יעזור אבל יש מדפסת צמודה ממש ממש צמודה למסך וגם כן 2 מגברים שממש צמודים למסך אולי... בגלל זה הרעידות או שהמסך נדפק או שלא יודע בבקשה עזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.