עבור לתוכן

סידור מאווררים נכון ב- Thermaltake Xaser VI

Featured Replies

פורסם

יש לי את המארז Thermaltake Xaser VI ולמי שמכיר וקיימת בו אופציה להוציא כלוב שמיועד ל-5 דיסקים קשיחים ומגיע איתו גם מאורר 140 מ"מ נוסף שלא מחובר למארז ואפשר לחבר אותו לאנשהו.

העניין הוא כזה, מכיוון שאת פנים המארז אפשר לשנות לפי צורה מסוימת אני מעדיף לנצל את המקסימום של זה רק שאני לא בטוח שמה שאני רוצה לעשות הכרחי בכלל או יעיל.

חשבתי להוציא את הכלוב שיכול להכיל עד 5 דיסקים קשיחים, ובמקומו לשם כלוב קטן יותר שיכול להכיל דיסק קשיח אחד (יחסום פחות כניסת אוויר קר מהמאוורר) ולשים את המאוורר הנוסף שלא מגיע מחובר במקום הימני שבו ניתן לאחסן מאורר של 14 מ"מ נוסף (ראו תמונה).

האם צורת הסידור שאני חשבתי עליה באמת פחות תחסום את כניסת האוויר הקר מהמאורר ובכך גם הדיסק הקשיח יתקרר טיפה יותר?

והאם מיקום המאוורר הנוסף הוא נכון? במידה ולא, איפה כדאי למקם את המאוורר הנוסף מבחינה של זרימת אוויר?

figurej.jpg

פורסם

אם תסיר את הכלוב של הכוננים אז מין הסתם שתהיה לך זרימת אוויר עדיפה..בגדול אין מניעה לעשות את זה..שכן יש לך אפשרות להתקין כונן אחד בכלוב שציינת..

ועוד שני כוננים בתחתית המארז..ככה שהם יהיו מאווררים מספיק..

פורסם

אם תשים מאווררים למטה יכנס למארז הרבה אבק מהריצפה (אלא אם כן המארז שלך עומד על שולחן) וזה מאוד לא מומלץ

פורסם
  • מחבר

שכן יש לך אפשרות להתקין כונן אחד כלוב שציינת..

ועוד שני כוננים בתחתי המארז..ככה שהם יהיו מאווררים מספיק..

אני מצטער אבל לא ממש הבנתי אותך, תוכל לנסח שוב את המשפט?

אם תשים מאווררים למטה יכנס למארז הרבה אבק מהריצפה (אלא אם כן המארז שלך עומד על שולחן) וזה מאוד לא מומלץ

כן הוא עומד על שולחן אבל ללא קשר אני מתכנן להתקין מתחת פילטר כלשהו.

אגב, דבר אחד ששכחתי לציין הוא שבמקום הכלוב הגדול שאפשר להוציא אין אפשרות ממש להרכיב כלוב קטן לדיסק קשיח אחד או משהו אחר, כלומר זה אפשרי אבל לא כל כך מיועד לכך אם זה משנה.

פורסם

חח..מאוחר.. ;D

על כל מקרה הכוונה שלי הייתה שתתקין כונן אחד בכלוב החלופי שציינת..ובמקרה ותרצה להוסיף עוד כוננים יש לך מקום בתחתית המארז..

בכל אופן אם אין לך אפשרות להחלפה בכלוב קטן יותר..פשוט תתקין את הכונן הקשיח בחתית המארז..הוא יהיה מספיק מאוורר שם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים