עבור לתוכן

יחס זכרון , זכרונות 800MHZ + תמונה

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E8400@3.7GHZ

עכשיו אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך הזכרונות מגבילים אותי

הזכרונות שלי עכשיו על יחס 5:6, ואני רוצה לעשות 1:1

דבר ראשון, אם עוד פעם מישהו יכול להסביר לי מה זה עוזר ומה זה משנה

דבר שני, לפי התמונה שלמעטה, אני עכשיו ב989MHZ?

בביוס רשום בצד שלFSB 400MHZ (+)? אז לפי מה שאמרו לי כדי לקבל יחס 1:1 צריך לשים על 2.00

אז אם יש לי FSB על 412 אני צריך לשים 2.00D?

תודה מראש וסליחה על החפירה הקטנה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה

[attachment deleted by admin]

פורסם

התמונה הקטנה לא עולה משום מה.

פורסם

שנה את שם הקובץ לאחד באנגלית.

פורסם

אם הבאס של הוא 412 אתה צריך להגדיר על 2.0..על מנת שהזיכרון יעבוד כמה שיותר קרוב לתדר סטוק שלו (412*2.0=824)..

פורסם
  • מחבר

הוספתי תמונה פועלת

פורסם

אם הבאס של הוא 412 אתה צריך להגדיר על 2.0..על מנת שהזיכרון יעבוד כמה שיותר קרוב לתדר סטוק שלו (412*2.0=824)..

אים עדיין יש לך בעיות שים לב ל GMCH STRAPPINGS.

ערך נמוך- כמו 200 יתן LATENCIES יותר טובים אך עלול לגרום ל OC פחות יציב ולפעמים יחייב העלאת מתח לגשר הצפוני.

ערך גבוה יותר - כמו 400 יתן LATNECIES פחות טובים אך לרוב מאפשר OC יותר גבוה עם פחות עומס על הגשר הצפוני.

פורסם
  • מחבר

אים עדיין יש לך בעיות שים לב ל GMCH STRAPPINGS.

ערך נמוך- כמו 200 יתן LATENCIES יותר טובים אך עלול לגרום ל OC פחות יציב ולפעמים יחייב העלאת מתח לגשר הצפוני.

ערך גבוה יותר - כמו 400 יתן LATNECIES פחות טובים אך לרוב מאפשר OC יותר גבוה עם פחות עומס על הגשר הצפוני.

אם אפשר קצת להסביר מה אתה אומר

אין לי יותר מידי מושג על מה אתה מדבר.. :\

בכל מקרה, לשים על 2.00D?

פורסם

כן 2D.

תיסתכל על התמונה שהעלת, בצד ימין של התמונה, יש פירוט בו כל אות מיצגת GMCH STRAPPING אחר.

ה LATENCIES עליהם דיברתי הם התיזמונים של הגשר הצפוני (בדיוק כמו שלזכרונות יש תיזמונים - אז יש תיזמונים גם לחלקים אחרים במערכת)

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי את זה

עכשיו אני על 1:1

יש מצב שזה יתן לי אפילו 1% יותר בביצועים? הכוונה שעדיין לא הבנתי מה זה משנה

זה היה על 989MHZ ועכשיו זה 824MHZ

ואומרים שכמה שיותר יותר טוב לOC לא ?

פורסם

בגדול תדר יותר גדול (בלי להיכנס לתיזמונים) יביא לך ביצועים יותר גבוהים..אבל כמו בכל OC..אתה חייב לוודא שאכן הOC יציב..

וכאן נכנס המחלק..שכן יש אנשים שהזיכרון שלהם לא יכול לעבור את ה800MHz..מעל התדר הזה הם יקבלו שגיאות/קריסות וכו..

ולכן המחלק בא ומפצה על העלאת הבאס...

אם הזיכרון שלך עבד עד עכשיו על 989 וביצעת בדיקות יציבות+METEST ועברת..אז תשאיר את זה ככה..

אם לא תחזור למחלק 2.0..

פורסם
  • מחבר

בגדול תדר יותר גדול (בלי להיכנס לתיזמונים) יביא לך ביצועים יותר גבוהים..אבל כמו בכל OC..אתה חייב לוודא שאכן הOC יציב..

וכאן נכנס המחלק..שכן יש אנשים שהזיכרון שלהם לא יכול לעבור את ה800MHz..מעל התדר הזה הם יקבלו שגיאות/קריסות וכו..

ולכן המחלק בא ומפצה על העלאת הבאס...

אם הזיכרון שלך עבד עד עכשיו על 989 וביצעת בדיקות יציבות+METEST ועברת..אז תשאיר את זה ככה..

אם לא תחזור למחלק 2.0..

עבר בהצלחה אבל השאלה אם זה משנה אפילו קצת בביצועים חוץ מיציבות?

פורסם

מין הסתם שזה משנה/מעלה את הביצועים..עד כמה יש לך תוכנות לבדיקה/באנצים למיניהם.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מין הסתם שזה משנה/מעלה את הביצועים..עד כמה יש לך תוכנות לבדיקה/באנצים למיניהם.. :xyxthumbs:

לא הבנת.. לא התדר של המעבד

של הזכרונות

פורסם

מה לא הבנתי בדיוק ? לא משנה הרכיב מעבד/זיכרון/כרטיס מסך..תדר גבוה יותר יעניק לך ביצועים גבוהים יותר..

עכשיו זה יותר מובן ? :silly::smile1:

פורסם
  • מחבר

מה לא הבנתי בדיוק ? לא משנה הרכיב מעבד/זיכרון/כרטיס מסך..תדר גבוה יותר יעניק לך ביצועים גבוהים יותר..

עכשיו זה יותר מובן ? :silly::smile1:

אז למה להוריד מ989MHZ ל820? למה היחס 1:1 יותר טוב ? אני לא מבין.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים